A nagy Gazdasagi Világválsag
-
Én semmi féle szektáról nem beszéltem.
Nem állok senkivel szemben sem, nincs általános ellenségképem, nem különböztetek meg senkit.
Egy ilyen rendszert amit magunknak állítunk bárki használhat, feltéve ha elfogadja annak játékszabályait.
Ez a definíció az egész világ közösségére ráhúzható.
Ráhúzható a republikánusokra, de ráhúzható a demokratákra, ugyan úgy a kommunistákra, vagy a kapitalistákra, de még a Fideszre is, mert elkülönül az MSZP értékeitől, elveitől, és szemben áll azokkal, ellenzéki pozícióban.
Kérlek ne magyarázz bele semmi féle szektásodást, nem én akartam szortírozni az embereket. Okultistot kérdezd, ő téged már kiszortírozott szerintem, nem vagy a listáján.
Azt a rendszert amit a kisemberek hoznak létre maguknak, bárki használhatja, a befektetők is, spekulánsok is.
Lényegtelen, ki mit hisz a pénzről, sátánról.
A lényeg az,hogy a rendszer olyan legyen,hogy mindig a kisemberek érdekei mentén, a tömeg érdekeit szemmel tartva működjön, és a szerint változzon ha kell.
Jöhet a befektető, csak aztán rájön,hogy itt bizony nem kap semmi féle kamatot. Teljesítmény nélkül nem fog gazdagodni ebben a rendszerben, és ha ő nem teremti meg az értékeket, más nem fogja helyette. :D
Jöhet a spekuláns is, és ha valami rendszer ellenessel próbálja manipulálni az embereket, azon nyomban törvényileg el lesz véve minden vagyona, ha nincs rá törvény, gyorsan létrehoz egyet a közösség, hogy ne tudja szabotálni senki az értékteremtő munkát.
Egy ilyen rendszerben a spekuláns minden vagyonával felel, ha bármilyen kárt okoz a közösségnek.
Ma nincs így sajnos.
Hatalommal rendelkező emberek, vagy spekulánsok ha nagyon akarnák könnyen bedönthetnék az egész országot. Nézd csak meg mivel foglalkozott Soros, milyen káros, aljas módszerekkel gazdagodott élősködő módon.