A nagy Gazdasagi Világválsag
-
"Elég sikeres lettem, de aztán rájöttem, hogy nem biztos, hogy ez lesz az utam." ezt mondja a network marketingről. Nem értelek, honnan jöttek ezek a következtetések? Mégcsak nem is piramisjáték, hanem MLM.. ez is az bizonyítja, hogy nem vagy tisztában az ilyen dolgokkal :D
18 évesen több 100ezer Ft-ja van? Ezt hol írja? :D:D Egybkt Ez az interjú egyáltalán nem teljes. Amíg nem ismered az életútját, addig ne mondj ilyeneket..
Nos, már beláttam, mint már sokszor máskor az SG-n, hogy van egy alapjaiban értelmes célt szolgáló topik, de tele van buta, zártelméjű és birkamagatartású emberekkel, akik ahelyett hogy figyelnének, csak mondják a magukét. Pedig a topik valós témájához nagyon keveset értenek? Vagy te értesz hozzá? Bizonyítsd be. Magyarázd el kérlek, hogy mitől alakult ki a Gazdasági világválság. De a saját szavaiddal, ne lapozz vissza a topik elejére, és fogalmazz át valami okosabb ember hsz-ét.
Új államot akarsz létrehozni? (:D!) Csak tessék! Hajrá! Ne csak beszélj, csináld meg. Sztem csak ide írsz, és még semmit se tettél ezenkívül a "szent cél" érdekében.
Plusz ne szánalmas fitymázz le olyan embert, aki becsületesen a 0-ról elért mindent amit te szerettél volna egész életedbe. Az ilyen embereket becsülni kéne, tanulni tőlük.
Nah, gyerünk írj valami figyelemreméltót, valami hasznosat. Bizonyítsd be, hogy nem ilyen az SG, hogy nem csak buták járnak ide. Hajrá. Figyelek.