A nagy Gazdasagi Világválsag
  • remark #878
    A Szcientológiáról te magad írod hogy olyan mint a cégek. Ha így van, akkor nem véletlen hogy "engedélyezik" a mu"ködésüket, hiszen ugyanazt a rendszert szolgálják, mint a cégek. Ezért nem jó példa.

Olyanok mint az amerikai evangélikusok, akik szintén a politika szolgálatában állnak, így õk is szimplán egyek a sok második szintu" hatalmi csoport közül.
    (Hatalmi piramis nagyvonalakban: 1 - hétköznapi emberek < 2 - politika, média, egyház, hadsereg stb. < 3 - gazdaság < 4 - bank < 5 - háttérhatalom.)

Erre akarok rámutatni, hogy vallás önmagában nem nyújt védelmet. Új vallást nem lehet csak úgy alapítani és elfogadtatni akkor ha szembemész a rendszerrel. Létezõ vallás meg addig védi meg a tagjait amíg magához a befogadó egyházhoz hasonlóan a tagok is a jelenlegi rendszert szolgálják.

Ugyanez igaz az új ország alapításra és a létezõ ország védelmében történõ rendszerellenességre.

Szimplán álcának használni, azaz ügyeskedni azt biztos lehetne, de ügyeskedni lehet más területeken is.

Egyébként meg elég borzalmas érzés az, hogy tudom hogy amit leírtam ide megint, az az USA-ban feljogosítja a rendvédelmet hogy börtönbe vessen minden tárgyalás és vádemelés nélkül. Ez csak engem zavar?