A nagy Gazdasagi Világválsag
-
másikisvan #753 Értelek. Tudom hogy nem vagyok őrült de kissé kuszák a gondolataim, szinte nem tudom hol áll a fejem, rendeznem kell a soraimat ! Imádom a magyar nyelvet. :)
Te, hát... a betegség gyógyításának első mozzanata a betegség észrevétele. Aztán a fel- és kiismerése. :) Sokak tagadják hogy betegek lennénk. Ők azok akik - most még - úgy látják nem ők lesznek az elkövetkezendő események eredményeképp ellehetetlenítettek.
Amit én gondolok, hogy a természettel kell újra összhangba kerülni. Arra törekedni egyéni szinten, ami a természet számára, ami minden élő számára rálátásunk mértéke alapján, őszintén lelkiismeretünk tanácsát követve a legjobb.
Persze, a jóság tág fogalom, és azt sem tudhatjuk hogy amit ma jónak gondolunk, azt nem bánjuk e meg holnap. Lelkiismeretünk viszont tiszta marad, ha mindig a tőlünk telhető legnagyobb összhangra törekszünk a környezettel.
Ilyen egyének sokaságából jöhet létre valami más. Ezek az egyének egyének maradnak, és ha sokan lennének is, a tömeg kifejezés nem lenne illő rájuk, méltatlan lenne hozzájuk.