A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Frayer
    "Találkoztunk Horn miniszterelnökkel, Bokros Lajos pénzügyminiszterrel és Surányi Györggyel, a nemzeti bank elnökével. Bokros határozottan egy erős gazdasági csomagot javasolt és mi ebben támogattuk őt."

A lenti képen mind a kettő, Bokros és Soros is, illuminati tag, bilderberg tag, és Soros CFR tag is, ide tartozik még Surányi is.

Most ennek a tudatában értelmezd újra cselekedeteiket, szerepüket.
    A Bokros csomag, a sok megszorítás, elvonás arra volt jó, hogy Magyarország továbbra is rendületlenül fizesse adóságterhét.

Egyáltalán nem lepődtem meg, mikor ezt a két gazfickót együtt megláttam.
    Mikor bevezették a bokros csomagot, már akkor mély utálatot váltott ki belőlem ez a Bokros, ennek semmi sem szent, csak tudjuk fizetni az uzsorát. Tegyük tönkre a közellátást, kórházakat, iskolákat, az se baj ha a kórház folyosóján halnak meg az emberek, mit érdekli.
    Soros meg most azzal jön, hogy kevesen fizetnek adót.
    Hát persze, mert az adónk fele a mérhetetlen adóságteher rendezésére megy el. Ezért érdeke neki,hogy mi befizessük az adót és ezzel csillapítsuk az ő és érdekcsoportja mérhetetlen pénzéhségét.

KIK EZEK AZ EMBEREK???
    A valódi ellenség akik a háttérből húzogatják a szálakat.

Ne nekem higgyetek, higgyetek a szemeteknek, járjatok utána ti magatok, hogy kik ezek az emberek.

Bokros Lajos, Surányi György, Soros György