A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Frayer
    Ezzel is egyet tudok érteni.
    Ez pontosan így van ahogy most leírtad.
    Carroll Quigley-ről én is sokat olvastam, jó lenne megszerezni a könyveit magyarul is. Igaz amit róla írsz. Jelentős történelem kutató volt, és elismert tagja a hálózatnak, csak ő nem értett egyet a titkolózással. De nem mondható el róla hogy teljes egészében ismerte a Novus Ordo Seclorum nagy tervét, nem volt olyan magas poszton, de általa és a közölt, kutatott titkos iratok által világos képet lehet kapni a szervezet hiearchiájáról.
    Quigley csak nagyon keveset árúlt el erről az önmagát "Illuminati - felvilágosultak, tisztán látók" nevező szervezetről és igazi céljairól.

Az magyar állam önmagát nem tudja megmenteni, nem tudja kivonni az idegen behatástól, holott joga, lehetősége lenne rá. Nem tudom pontosan milyen eszközökkel tartják sakkban a parlamentet, egyéni személyeket. Kit pénzel, lefizetéssel, kit fenyegetéssel tartanak ellenörzés alatt. De erről a sötétbe burkolózó hálózatról érdekes módon a parlament nagy része semmit sem tud, de mindenki tisztán érzi, a politikában, a bírói székekben, végrehajtói rendrségi magasabb poziciókban,hogy külső idegen behatás alatt állnak.
    Az állam hiába akarna magát és a pénzrendszert függetlenítani és ezzel ténylegesen függetlenítani az országot is, nem sikerülne, mert le van bénítva, nem tudna ilyen törvényhozást elindítani.

Mivel elvileg demokrácia van, lehet, hogy ez hamis demokrácia, de a demokrácia attól demokrácia, hogy minden ember aláveti magát ennek, és elfogadja a jogait és kötelezetségeit. Akármilyen diktatúra is legyen az uralkodó, egy erős öntudatú valódi demokratikus szellemiségű tömeg alááshatná ennek az önkényes hatalom törekvéseit.

Remark, én úgy gondolom, hogy ha a nép tájékozott lenne és akarná a változást akkor mindenki közös erővel, pusztán nép akarat nyilvánítás útján "népszavazással" visszavehetné az irányítást.
    Nagyjából amire szükség lenne:
    - A Magyar Nemzeti Bank visszaszolgáltatása a nép kezébe, kivonni a magántulajdonosok befolyása alól.
    - Új kamatmentes pénrendszer megteremtése " volt már rá példa a történelemben több helyen is és olyan sikeres és életképes volt, hogy a használói "kisebb régiók" alig akarták elhinni, hogy milyen könnyen megy ezáltal a gazdaság. Csak a pénzemberek törvényekkel lerombolták ezeket a törekvéseket is. Országos szinten mégjobban működne és mivel az ország szuverén állam nem lehetne idegen befolyás ami megakadályozná ezt a nép akarata ellenére.

- Csakis a nép által megválasztott törvényhozó testület dönthetne szavazással arról,hogy mennyi államkötvényt hozhatnak forgalomba, mennyi hitelt vehetnek fel, és irányíthatná a monetáris politikai életet, az idegen irányítási kisérleteket egy új törvénnyel szigorúan börtönbüntetésel kellene sújtani.

- Új ingatlanreform, hogy az új pénzrendszerből menekülő idegen hatalom ne tudja felvásárloni a magyarok földjeit. Azaz a magyar földön lévő ingatlan csakis a magyaroké lehet és kötelezetséggel tartoznak annak hasznosításáért, vagy beépítéséért. De az ingatlanokon lévő építményekhez hozzájuthasson bárki ezzel is garantálva a külföldről beáramló konstruktív és nem manipulatív romboló tőkét.

Így hirtelen nagyjából ennyit tudtam össze szedni. Már csak valahogy rá kéne venni a népet a cselekvésre, el kéne kezdeni szervezkedni és felvenni a kapcsolatot a még befolyásmentes tisztviselőkkel.