A nagy Gazdasagi Világválsag
-
OKkultist #504 ÉN az ÁLLAMADÓSSÁGRÓL beszélek, a magánemberek felvett magánhitelei az magánfelelősség, azért én nem fogok több adót fizetni, de ha veresjani elvtárs elqúrja, akkor igen. Az zavar, hogy beleegyezésem és megkérdezésem NÉLKÜL (!!!!!!!!!!!) látványcirkuszra (völgyhíd, haveri cégek nyeresége, autópálya, támogatás Koreai és Japán nagyvállalatoknak, stb....) költik el azt a pénzt, amit kölcsönkértek az IMF-től meg a tökömtudja kitől (haveri bankok?) és most tőlem kérik a kamatot. Sajnos a munkám miatt csak nagyon kis%-ban részesülök a beruházásokból, és ott sem tudok haveri 100000%-os árréssel dolgozni. NEKEM NEM ÉRTE MEG, hogy eladósították az országot. Nem úgy, mint az Izlandiaknál, ahol ugye NINCSENEK SZEGÉNYEK, ha már lufit fújunk, akkor fújjuk együtt. (mondták ŐK, itt valahogy mindig csak a megszorításból jut nekünk. Ezért fognak a berogyás után itt brókereket, apeh dolgozókat és pü minisztereket felnégyelni, különös tekintettel veres elvtársra, és az utóbbi 8-10év apeh elnökeire)