A nagy Gazdasagi Világválsag
  • másikisvan
    Rendben szakértő úr, én mégsem szeretnék lelketlen biorobotként vegetálni életem hátralevő részében és mivel nekem meggyőződésem hogy igazam van, ezért mindent meg is teszek annak érdekében hogy minél több emberhez jusson el az észrevételem.

Aztán lehet hogy valakin segíteni fog, lehet hogy valakin nem fog segíteni. Még mindig jobb mint ha kussolnék. Így legalább nem ér majd felkészületlenül, még egy ilyen remek tanult szakembert sem.

Egyébként a szakember nevében az van hogy szakember, szegember, szegletember, aki az élet egy területén kiválóan átlátja a dolgokat, de nagyobb összefüggésében sajnos nem veszi észre a mozgatórugókat.

Tehát: ha téged zavar, nyugodtan írj még, legalább előjönnek a dolgok és azokat megválaszolva kibontakozik egy más nézőpont. Ebből nem lehet gond, nem értem miért akarod azt hogy semmi más nézőpont ne létezhessen a tiéden kívül. Hová lesz akkor a változatosság ? Enyhe gúnnyal és undorral írtam e sorokat, úgy mint aki kezet nyújtott és beleköptek a tenyerébe.