A nagy Gazdasagi Világválsag
-
Fürtös #3452 No megjöttem,Saintgerman postjára nem reagálnék most,aki nem lát tovább a saját kis rózsaszín\árpádsávos világán azzal nem lehet vitatkozni.
De annyit azért megjegyeznék,hogy azok a hitelesek akik most szívnak aláírtak egy szerződést amiről fogalmuk sem volt mit jelent...
Nem ismerem Bucsert nem tudom ki ő de azért mert végezte a munkáját amit a főnöke kiosztott neki még nem feltétlenül kell agyonlőni,nem hiszem ,hogy élvezte a szerződéskötéseket a tudatlanokkal...
Én prototipus autókkal dolgozom,tisztában vagyok vele,hogy átkurjuk a vásárlókat és hazudunk nekik nem vagyok tőle boldog de valamiből élnem kell. Mellesleg amikor próbálom elmagyarázni valakinek,hogy miért jár jobban egy régebbi autóval akkor hülyének néz,de 15 év autós tapasztalatát nem lehet elmagyarázni egy laikusnak 5 perc alatt,pláne úgy hogy ő még rá is van gerjedve a design-ra...
Biztos vagyok benne ha te olyan feladatot kapnál a munkahelyeden amiről tudnád,hogy ártasz vele az ország lakóinak megcsinálnád,bár nem esne jól...