A nagy Gazdasagi Világválsag
-
Fürtös #3400 Tudom nehéz elismerni azt ,hogy az a monetáris rendszer aminek elvileg képzett és hozzáértő szakértői vagytok,bizony hibás.Hiszen ezzel azt ismernétek be,hogy bizony a tudományotok semmit nem ér.
De ez sajnos igaz minden közgazdászra ,és pénzügyi végzettségű szakemberre.
De ,hogy világosan megfogalmazzam a hibákat,kezdjük például a gazdasági növekedéssel,ami a régi iskola minden tanítványa szerint fenttartható.
Mint írtam ahhoz,hogy ez megvalósuljon az előállított termékek élettartamát folyamatosan csökkenteni kell. Ezt azt ellentmondást ,hogyan oldod fel a mai pénzrendszer keretein belül?
A hatalmi egyensúlytól,meg a kik irányítanak a háttérből kérdéskört felejtsük el,szorítkozzunk a tényekre.
Azt hiszem a kérdés világos és egyértelmű,kíváncsi vagyok kapok-e értékelhető választ,vagy újra belefutunk abba a a szokásos helyzetbe amikor kérdésre kérdéssel válaszolsz.
Ez pedig nem jelent mást,minthogy a bemagold anyagot kitűnően visszaadjátok,de ha valami olyasmivel kerültök szembe ami nem volt benne a tankönyvekben akkor nem tudtok válaszolni.
Tényleg semmiféle bántó szándék nincs bennem,de sajnos ezt mindig támadásként értékelik a pénzügyi területen képzett emberek,mert hiszen kétségbe vonom a hozzáértésüket a hülye kérdéseimmel.
De ezek csak a száraz tények.
Szóval a kérdés még egyszer:
Mint írtam ahhoz,hogy ez megvalósuljon az előállított termékek élettartamát folyamatosan csökkenteni kell. Ezt azt ellentmondást ,hogyan oldod fel a mai pénzrendszer keretein belül?