A nagy Gazdasagi Világválsag
-
A 80-as években ezeknek a hiteleknek köszönhetted hogy volt villany, fűtés és benzin az országban.
Megcsinálhattuk volna azt amit a lengyelek (likvidálták az államadósságot azaz azt mondták, hogy nem veszik tudomásul a létezésüket). Lett is volna sírás itt 10 évig. (voltam Lengyelországban 95-98 között bevásárló túristaként. Hát a fekete-fehér tévé is ritka volt nem hogy az új autó az utakon...)
a kiemelésekre pedig:
"1. NEM ÉN VETTEM FEL"
fűtöttél orvosi ellátást kaptál iskolába jártál akkor? élvezted a hatásait?? (gondolom igen mert tudsz írni olvasni)
tehát a VÁLASZ: TE VETTED FEL
2. NEM KÉRDEZTEK MEG RÓLA, tehát nem a beleegyezésemmel történt az egész
Ez igaz ahogy az államkötvény kibocsátásról sem kérdez meg a mai napig a kormány minden egyes napon mikor aukciókat tart.
3. NEM LÁTTAM BELŐLE SEMMIT (csak a hátrányait)
fűtöttél orvosi ellátást kaptál iskolába jártál akkor? élvezted a hatásait?? (gondolom igen mert tudsz írni olvasni) azaz lásd fent.
A 700 milliárd pedig ha egy kicsit tudnád miről abajogsz nem odaadott pénz hanem KÖLCSÖN. Amit a FED ad tulajdonrészért cserébe.
Zsidózni vinnyogni a bankárösszeesküvés miatt pedig az NWO topicban pls.
Még egyszer kérném nyomatékosan hogy aki nem tud semmit arról, mi miért történik az ne röfögjön már ide, mert unalmas korrekciózni a sok faszságot amit vérgőzös zsidóutálatban írnak egyesek.