A nagy Gazdasagi Világválsag
  • OKkultist
    Én csak annyit mondanék, hogy azokat a hiteleket nem kellett volna felvenni,kb. úgy szivatják az országot, mint Lákátosékat az uzsorások. Hol a határ? Az eredetileg felvett 10milliárd USD-re 1990-re lett 20milliárd adósság, de közben már többszörösen kifizettük. Ott kellett volna megállni, hogy vége, bezár a bazár. Most sokkal rosszabb, 110milliárd Euro, ezt már képtelen visszafizetni az ország. Mi a megoldás? Eladni néhány megyét? Lehetőleg nyugaton, ott lennének vevők? Vagy eladni a termőföldet, és akkor virtuális (még inkább) országgá válunk? Én inkább felgyújtanám az egészet, de nem adnám oda, olyan hitelek miatt, amiket
    1. NEM ÉN VETTEM FEL
    2. NEM KÉRDEZTEK MEG RÓLA, tehát nem a beleegyezésemmel történt az egész
    3. NEM LÁTTAM BELŐLE SEMMIT (csak a hátrányait)
    Még egy kicsit kell feszíteni a húrt, és nem fog senki semmit kérdezni, hanem aki öltönyben jár dolgozni, azt szó nélkül felhúzzák az első villanyoszlopra, Isten majd szétválogatja. VAGY el lehet kezdeni áthárítani a következményeket, azokra aki okozták.
    NY-ban pl. már kezdenek beszólni a zsidóknak, holott nem minden zsidó bankár és juppiköcsög, de húrt csak feszítik, vállalni meg nem akarják a következményeket. (helyette a 700milliárdból már tervezik a következő yacht és magángép vásárlását)