A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Willenbrock
    NWO topik zárolva pedig épp oda írtam volna.Csak annyit akartam írni-mégegyszer nem pöttyögöm be-hogy szerintem a szavazati jogot cenzushoz kéne ismét kötni,de a képviselő-jelöltségnél is legyen ilyen.Pl akinek külföldi érdekeltségű vállalata van az ne lehessen képviselő.Ezután csak olyan törvényt szavazna ami nem a globál hanem a hazai vállalatokat segíti stb.A képviselők nem nagytudású művelt emberek akiknek felelős döntéseket kell hozniuk.A frakciókat lehet hogy ilyenek vezetik de a képviselők általában azt sem tudják miről van szó.Bejárogatnak ha jön az ukáz,olvasgatnak hogy jobban menjen az idő,szünetekben eltrécselgetnek.Aztán akkor és azt a gombot nyomják meg amikor amire felszólították őket.Ennyi.Se szakértelem,se motíváltság nincs bennük.Ezért már ne legyen magas fizetésük,a tényleges diplomaták és a törvényalkotók már más kategória.Hogy ezekre a szakértői területekre ki kerülhet,ki lehet miniszter azt egy vizsgálóbizottságnak kéne átrostálnia még.Ebben gazdasági szakértők,történészek stb.ülnének.
    Továbbá olyan vállalkozási alapot kéne létrehozni ami a multik adójának egy bizonyos részéből állna.Ezt a kormányok csak a 100%-ban magyar tulajdonú cégek támogatására használhatnák fel.A multikat pedig igazságos közteherviselés elé állítanám:profitjából annyit adózzon amennyit a magyar ember a saját béréből kénytelen.Akinek nem tetszik szevasz-kívül tágasabb!Ha állandóan a multiknak kedvezünk itt sosem lesz gazdasági önállóság.Létre kéne hozni egy autark gazdaságot mert a globalista tintahal egyre mélyebbre húzza ezt az országot a kamatrabszolgaság tengerébe.