A nagy Gazdasagi Világválsag
-
backup6od #2538 Teljesen érthető nézőpont, ezt már véleménynek nevezem. Rendben, magamtól is befejeztem a pofázást. Tök igazad van, értelmetlen a hittérítés: ha én sikeresen megállapítottam a magam részére az állást, a lehetőség mindenki számára adott volt, így csak magára vethet az aki még annak ellenére sem veszi észre a véletlenek véletlenül nemvéletlenszerűségre mutatását, hogy erre külön felhívtuk a figyelmét.
De igazad van abban is hogy se ilyenfajta diplomám, ebből kifolyólag ilyenfajta állásom sincsen, mégis látom amit látok.
Amit nem lett volna nehéz megértened, hogy hiába van szövőember, hiába van autógyártó ember, hiába van mikrocsipgyártó ember ha nem tud mit enni felkopik az álla. Hiába van manager, hiába van hitelügyintéző, ha nem tud mit enni felkopik az álla. ÉS NEM a földműves vagy állattenyésztő az akinek LÉTSZÜKSÉGLETE hogy elcserélje a megtermelt ennivalóját.
Ezért Magyarország nyert helyzetben van, világgazdasági szempontból, és azt hogy ide jussunk, csak szándékosan lehetett kivitelezni, igen, tervszerűen kellett évtizedek hosszú során keresztül félrevezetni egy országot, hogy most, a nyertes lapokkal a kezünkben mégis mi legyünk Európa vesztesei.
De ez persze csak nagyon kis nézete annak hogy miért is próbáltam évek óta felvilágosítani az embereket, hogy jobb lenne gondolkozni és a modern világ hamis csillogása mögé nézve felismerni hogy minket csúnyán kihasználnak.