A nagy Gazdasagi Világválsag
-
backup6od #2531 szerintem ha elolvastad amit írtál, --- Írás közben átfutottam néhányszor, hogy elkerüljem a
"rájössz, hogy nálad van jelen amit rámfogtál volna," --- -hoz hasonlóan magyartalan és összeszedetlen megfogalmazást,
tudom ez régi módszeretek --- és az ilyen otromba, tyúkésszel is küzdve veteksző író agyából kipattanó, aljasul rágalmazó szószarszórást.
világmegváltóknak. --- Valószínűleg a Te gondod nem is egyéb mint hogy mi bátorkodunk ezt megtenni, elősegíteni a megváltást-megváltoztatást, hogy hajlandóak vagyunk kiállni az ostoba és felszínes érveket is csak nyögve-nyelve és pattogva felmutatni képes magadfajták esztelen kapaszkodását a ténylegesen semmit-tudásukba.
te mondod hogy gondolkozzak, mikor te nem gondolsz tovább egy lépéssel sem, és úgy hiszed egy működésképtelen rendszerről, hogy ez nagyon jó lesz. --- Eközben nyilván elkerülte a figyelmed hogy a jelenlegi rendszer az ami működésképtelen, tudod erről szólnak a hírek, erről szól ez a topik is, erről szól már hozzászólók sora hónapok óta.
mindég ez megy, ha elfogynak az érveitek akkor jön, hogy a másik hülye, mikor az magyarázta el, hogy milyen ponton helytelen az írásotok. --- [i]DE az a másik amikor el próbálná magyarázni MINDIG fel lesz világosítva hogy a magyarázata milyen FIGYELMEN KÍVÜL NEM HAGYHATÓ HIBÁKAT TARTALMAZ !
És amikor ez már huszadjára is megtörténik, és még mindig járod az eszetlenségeidet, a legkevesebb hogy megkérdőjelezik intelligenciád nyilvános hozzászólások közepettebeni vitatkozásra alkalmasságának mércéjét megütő voltát. [i]
-Bocs, tudom *szellemi* fegyvertelenre nem illik lőni, de nem én voltam az aki tüzet nyitott.-