A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Frayer
    hehe
    Nagyon sok embernél fut automatizált kereskedő program.
    Nem sokat érnek. Sokat nem keresnek.

Devizapár? Látod, ez az egyik baj.
    Nem devizapárokat kell nézni, és azok árfolyamából létrehozott indikátorokat. Mint már említettem, ezek töredék információkat dolgoznak fel. Egy adott pillanatból próbálnak következtetni a jövőre.

Alapvetően rossz a koncepciója minden ilyen ma létező programnak amelyek elérhetőek a publikum felé.

Világosan látni fogod miért.

10 szer feldobok egy pénzérmét.
    Én tudom mind a tíz dobás eredményét. Te, később kapcsolódsz be a játékba, te csak az előző RÉSZEREDMÉNYT látod, azaz az utolsó dobás eredményét. Van olyan,hogy valószínűség számítás.

Kérdés !
    Kinek van nagyobb esélye helyesen tippelni a 11. dobás eredményére?
    Neked aki csak egy, az előző dobás eredményét ismered.
    Vagy nekem aki már számolni tud 10 dobás pontos eredményeivel.

Olyan programot akarok készíteni, amely a világon létező összes és online, real-time adatokból, kollektív következtet.

Mindent egyszerre vizsgál.

Mintákat keres, összefüggéseket, időben és dimenzióban "több féle indikátorokban és árfolyamokban"

Az engem nem érdekel, hogy még másoknak nincs ilyen programja ami arra képes, amit én célként kitűzök magam elé.
    Én attól még megcsinálhatom. Majd a jövő igazol vagy megcáfol. Esélyt kell adnunk magunknak.

Ha sikerülne, olyan fegyvert kapnánk, mely az atombombánál is veszélyesebb, ezt komolyan mondom.

Miért nem ezzel foglalkozik mindenki, ha ennyi potenciál van benne?
    Na, miért nem?