A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Bucser
    Még mindig fenntartom. Közgázhoz és pénzügyhöz nem értesz. Az elméleti alapjaid sincsennek meg.

Euro-t pedig sehol nem kapsz ingyen (hitel formájában). Egyedül akkor, ha megdolgozol érte (mert hiába fizet neked valaki hitelből az bármikor készpénzre váltható követelés lesz amit bármikor felvehetsz. Persze ha ezt megteszed akkor az infláció elviszi az reálértékét. (bár ez most nem nagyon fenyeget))

Azon egy peták kamat sincs számodra. Ehhez a pénzmennyiséghez tartozó kamatot majd az fizeti meg aki felvette a hitelt abból a szándékból hogy feléd a vételárat kiegyenlítse.

Az NWO-val meg lehetne végre takarodni a topicból mert unalmas a cionizálás meg egyebek.

(OkKultistnak meg sikerült a peak oil topikban a leghülyébbet megtalálni idézgetés céljára. I AM meg Arma Gedeonka kb 3-4 hsz után a komolyabb hozzászólóknál trolllistára került-> nem látják mit írnak. akárcsak breien.)

Na csak tisztázás végett írtam, ha már le vagyok hülyézve.

A Pénzről meg légyszíves áruld el nekem, hogy amikor pénzről beszélsz M0-ra M1-re vagy M2 és 3-ra gondolsz?