A nagy Gazdasagi Világválsag
  • [NST]Cifu
    Az, hogy mások gyengék voltak, és feladták, nem jelenti azt, hogy jól tették.

Tehát ha van egy mérgezett légkör, akkor türje el, és ne foglalkozzon vele? Ez rossz megoldás, ezt hívják topicrombolásnak, és emiatt szoktak kialakulni a flamek...

Én is lehetnék hatalmas mártír és elmehetnék az országból és könnyebben boldogulnék, de más értékek mentén hozom meg a döntéseimet.

Ennek mi köze a témához?
    Ha hasonlatnak szántad, akkor az, hogy valaki hányingert kap a topictól, és elhagyja azt, attól nem lesz mártír.

Beszélj velük normálisan akkor is, ha ők nem ezt teszik, vagy ne végy tudomást róluk!

Nem mindenki mazohista. Valaki szeretne csak normálisan értekezni a témáról, a nélkül, hogy provokációkat, politizálást és ostobaságokat olvasson folyton. Én meg ezért harcolok, és ez a véleményem. Ha polidilire vágynék, azt kis túlzással bárhol megkaphatom, mert szinte mindenhol az megy. Egy tudományos fórumrészben viszont ne ez legyen a téma. Hogy az SG más fórumaiban mi megy, az nem érint meg, de itt próbálom egy kissé a tudományosabb megközelítés felé terelni a népeket, abba pedig ez már nem fér bele szerintem.