A nagy Gazdasagi Világválsag
-
A linkelt hsz-el kicsit melléfogtál, mert én abban is a demokratikus működés mellett foglaltam helyet. Nehogy már más önkényesen saját véleményből töröltessen itt el egyes hozzászólásokat, tagokat bannoltasson. Kiálltam ez mellett akkor is, és most is. Bizony az ilyen súlyos igazságtalanságra én felemelem a szavam.
Ha nagyon súlyos lesz a helyzet az országban, én ha kell a gyilkosságot is vállalom ha ezzel megvédhetem a hazámat. Büszkén vállalom.
" Én anno felvetettem, hogy lehetne egy külön topic akkor szigorúbban véve a témának, de nem nagyon volt rá vevő senki..."
Nem rossz ötlet. Gondolkozok rajta, és megszervezek egy topikot majd külön az összesküvéseknek. De mint tudjuk ez nagyon tág téma. Itt lesz helye, tudománynak, politikának, háborúnak, gazdaságnak, médiának.
Nagyon a tárgytól eltérni nem lehet majd, kivéve ha valaki el kezd anyázni, bazmegelni, köcsögözni. De majd akkor szólok nektek, végül is ezt a feladatot önként vállaltátok fel, hogy rendet tartsatok. Én is ezt akarom, csupán.