A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Frayer
    Én nem provokálok senkit. Mutasd meg légyszives azt a hsz-t ahol provokálom az embereket, vagy szítom a flamet?

A topik témája nagyon rugalmas, mindent átölelő.
    Arról én meg nem tehetek,hogy aki belenéz a gazdasági összeomlások mögé azokat az arcokat látja mint szervezők, akik a világkormány létrejöttében segédkeznek? Én erről nem tehetek, hogy ők ezt csinálják. Miért? Szerinted beszéljek arról,hogy a szomszéd Erzsike néninek milyen köze van a világválsághoz? Amikor azt se tudja mi van a környezetében amiben él?
    Vagy derítsük fel,hogy mi az okozója az egésznek? Szándékos válság okozásról van itt szó, kik a szervezők? Erről már lehet, és érdemes is vitakozni.

Ez a válság, annyira megszervezett volt,hogy a klinton kormány idejében már részletekbe menően tudtunk róla, mi néhányunk, a jól informált külsősök. Meg lett mondva pontosan, hogy mi lesz, és figyelmezettek, hogy készüljünk fel rá.

És most nemcsak,hogy minden forgatókönyv szerűen ment végbe, de lesz még rosszabb is. Most jön egy kis konszolidációs időszak, aztán megint megindulunk lefelé a lejtőn, és félő,hogy ha nem teszünk ellene, többé már nem jövünk fel onnan, csak komoly háborúskodás árán.

Most ezért csukjuk be a szemünket, és ne foglalkozzunk az NWO-s tervekkel, alakokkal akik az egészet kiváltják?
    Nagyon nagy dőreség és naívság lenne , nem figyelembe venni a közelgő veszélyt.