A nagy Gazdasagi Világválsag
  • OKkultist
    Uramisten Holbrooke, B+, ez az ember egy idióta:

Holbrooke: Önök túlélik a válságot

* Bogád Zoltán - [email protected],
    * Gerényi Gábor - [email protected],
    * Király András - [email protected],
    * Tarr Zoltán - [email protected]

| 2008. 10. 31., 14:20 | Frissítve: 2008. november 3., hétfő 19:35

Richard Holbrooke nagyon aggódik Magyarországért, de úgy látja, nagy szerencsénk, hogy tagjai vagyunk az EU-nak és ez segíteni fog abban, hogy a válságból kilábaljunk. Az egykori boszniai főtárgyaló szerint soha nem fordulhat többé elő az, hogy Oroszország lerohanjon egy országot. Úgy véli, a nemzetközi közösségnek tárgyalnia kell Moszkvával a biztonság, az energia és a klímaváltozás ügyében.
    Holbrooke: Önök túlélik a válságot
    Várjuk az AMERIKAI GÁZT és OLAJAT, épülhetne egy FRIENDSHIP pipeline , azon küldhetik, és már fel is húzom az amarikai lobogót. (Putyint meg kiröhögjük)
    Mégegy gyöngyszem:
    Sokak szerint ön lehet a következő amerikai külügyminiszter. Ennél már csak egy nehezebb feladatot kaphatna, a magyar külügy irányítását. Vállalna-e egy ilyen felkérést is?
    A magyar külügy irányítására a feleségem volna alkalmasabb, akit Katy Martonnak hívnak, és az önök honfitársa. De, félretéve a tréfát, én nagyon kedvelem Göncz Kingát, aki szerintem jól végzi a dolgát.
    (MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA, magyar a felesége???? Én nem szólhatnék bele az USA belpolitikába, van amerikai feleségem? nincs)