A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Bucser
    Az IMF alapító szerződése megmutatja kik alapították és kik a tagjai. Csak az IMF tagok részesülhetnek gyorssegélyben.

MÁs:

Te félsz a mástól függéstől? akkor kérlek zárkózz be a házadba és soha ne gyere ki onnan. termeld meg a magad zöldségét, és vágd a saját fádat.

én egyenlőre hiszek abban, hogy csak együtt képes az emberiség többet elérni. Ehhez pedig globális munkamegosztás kell.

Hülyeség és pazarlás ha mindenki mindennel foglalkozik. A legveszélyesebb embertípus aki mindenhez ért egy kicsit, de semmihez sem igazán. Ugyanez igaz szerintem a nemzetekre is. Egy-két szegmensben kell kiemelkedően jónak lenni.

Az meg hogy mindenki exportra termel: képzeld el van aki belföldi fogyasztásra termel. Pl az USA egy rakás dolgot exportál, de sokkal többet importál. ha senki nem termelne exportra akkor az USA nem tudna importálni, ha Kína nem termelne exportra akkor te nem tudnál PC-t venni, LCD-tv-t venni, autót venni, etc...

GLOBÁLIS MUNKAMEGOSZTÁS, hogy a te stílusodat alkalmazzam. Olyan okosnak hiszed magad, nem igaz, hogy ezt az egyszerű dolgot nem tudod belátni a ködös mindenben összeesküvést látó fejedben...

edit: a linket azért szedtem ki, mert rájöttem, hogy csak veretes főcím, a cikk maga másról szól.