A nagy Gazdasagi Világválsag
-
Nagyot tévedsz. Te a civilizációt átkosnak tartod én pedig úgy vélekedek, hogy ennek köszönhető, hogy ott tartunk ahol tartunk. Civilizáció nélkül (társadalmak szervezettsége, csoportok szervezettsége nélkül) az ember soha nem lett volna képes 7 milliárdra duzzasztani a létszámát.
Nem vagy boldog? Menj el a hegyekbe egy erdőbe kérj erdőmezőőr állást és élj ott. nincs ott semmi csak te az erdő és a fatolvajok. Nem tudom tanultál e az ökosztisztémáról valamit, de ha azt hiszed,, hogy a természetben szabad vagy tévedsz... ott még keményebb szabályok szerint kell boldogulnod a puszta fennmaradásért mint bármely városban. Menj ki és lásssu egy hónap múlva mi a véleményed a "kint a vadonban" életstílusról. Én töltöttem elég nyarat nagyapám tanáyján ahol kútból ittunk lovon jártunk a városba nem volt folyóvíz, se villany se telefon. ellenben disznószag lócsutakolás tyúkkergetés és állatgondozás dögivel.
Volt elég közöm a természethez én maradok inkább a civilizációnál és azért nem beszélek a természetközeliségről olyan pátosszal, mert tudom milyen a szaga a tehénlepánynek... És nem onnan, hogy beleléptem.