A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Bucser
    #1400
    "És el is adhatja a helyi piacon számla, meg pénztárgép nélkül. "

    Igen mert ott a drága pógár amit eladott azt észbentartja és bevallja az adóba. Egyébként nem tudom mikor voltál nyugaton piacon, de semmit nem kapsz blokk nélkül okosban...

    A HACCP-nek meg annyi a lényege, hogy a különböző állatokban lévő különböző fertőzések (amelyek még orvosi felügyelet mellett is ott vannak) ne mehessenek át más termékre amikben dúrva kárt okozhatnak. (remélem ismered a kolbászbacit vagy az escheria coli-t ami olyan bélmérgezést okoz, hogy 30 kilót fogysz tőle egy hét alatt, vagy éppen azokat a patogén baktériumokat amik az állatokban vannak az állatok bioszférájában jól elvannak, de az ember kipurcan tőle. De azt sem javaslom, hogy olyan húst egyél ami felett zöldséget tároltak.) De biztos olyan jártas vagy a mikrobiológiában is mint a holdutazásban és a gazdasági kérdésekben. (biztos, hogy igen ugyanannyira nem vagy jártas)