A nagy Gazdasagi Világválsag
-
Értem én mit mondasz. Csak az a baj,hogy amikor te országot mondasz, én ott is spekulációt látok, mert én úgy gondolom,hogy az országok nagy részénél megjelenik egy olyan befolyás amivel irányítják az ország befektetéseit, vételét, eladását, a teljes külkert, külkapcsolatot, a monetáris politikát, és a hitelfelvételeket, eladósítást. A fiskális politika amit mi láthatunk, csak színjáték, és az emberek azt hiszik,hogy a fiskális politika szereplői cseszegetik őket. Az igazi problémákról nem is tudnak. Nem is tudnak arról,hogy a képviselőknek akiket ők megválasztanak, szavuk nem lehet a monetáris politikába, szavuk nem lehet a milliárdos hitelek tranzakciójába. Export import, semmibe nem szólhatnak bele lényegébe, csak az adó egy részének újraelosztásába.
Nagy István, általam is megválasztott parlamenti képviselő, ha megfeszül sem tud beleszólni a forint pénzrendszer folyamataiba. Mert az olyan emberek irányítják akiket nem mi választunk, a mi megkérdezésünk és beleegyezésünk nélkül hoznak olyan döntéseket amiket azonnal 20 évre le is titkosítanak. Ez van ma Magyarországon, erre mondom én,hogy nagyon nincs rendben valami. Vissza kell kapnunk a monetáris szuverenitásunkat, ha hivatalosan is euró lesz a pénzünk, akkor a money masterek már úgy ugráltathatják a gazdaságunkat ahogyan nekik jól esik, egy újabb lépés az EGYESÍTETT új világ rend felé.
Le se tagadhatod,hogy nagyon keményen megy ez a tendencia. Az orrunk előtt játszódik le a folyamat. Ezt nem lehet letagadni. A globalizáció álarcában, így száll hát sírba a szabadság, tapsvihar közepette.