A nagy Gazdasagi Világválsag
-
Arról ne is beszéljünk amikor a malév, eladta a repülőit, saját off-shore cégének, majd visszabérlési szerződést kötött saját magával. A bérleti díjjakat saját maga határozta meg, ami mivel off shore bevételként jelentkezett, nem volt adóköteles a magyar köztársaságban.
Ugyan így a repjegyeket is egy off-shore cégtől vesszük, ez azok az LTD. végződésű cégek, nem adókötelesek. Ugyan így az autopálya kezelő rt, az altus társcége, gyurcsány tulajdonában, meg a posta ügyletek, épület tömb eladása saját maguknak, aztán visszabérleti szerződés, havi több száz millióért, segítenek abban,hogy a cég mérlegben, több legyen a kiadás mint a bevétel, nincs nyereség, nincs adózás.
De ők ezt nem úgy, hívják,hogy adócsalás. Hanem hogy adóoptimalizálás. :DDD érted?
Ha te próbálsz meg ilyen manővereket végrehajtani, jon az apeh, és bedugnak egy hűvös kis cellába ahol télen még fűtés sincsen, te leszel a bűnöző, de az állam és érdek társai, csak optimalizálnak.
Nekem itt ne védjétek az államot, nagyon is tisztában vagyok, milyen tolvaj népség a kormány. Belső infóim is vannak, amik szintén csak megerősítik.
Ismertem egy parlamenti képviselőt is, aki korrupciós ügybe is keveredett, zsarolási ügybe is keveredett, kis korúak megrontásába is keveredet.. fajtalankodásba. Azaz 6-7 éves kisfiúkat.. izélt meg.
Hatalmas szégyen. Sajnos ismertem ezt a képviselőt :(( Malinák árpád, tessék utánna nézni. Ismerek még ilyeneket, csak nem ilyen durva lajtrommal. Ne hidjétek azt,hogy ezek szentek. Ezeket nem érdemes védeni, hiszen én személyesen tudom,hogy ezek többsége arra hajt,hogy elszedjék a kisemberek pénzét. saját céljaikra használják fel a befizetett adót, milliárdos hiteleket vesznek fel, öncélúan.