A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Frayer
    Ilyet ne mondjál,hogy összeesküvés hivő, ellenkezőleg, én az igazságot szeretném kideríteni, én nem hiszem,hogy összeesküvésekkel jobbá lehet tenni az emberek életét. De te vagy az aki épen az összeesküvők pártját fogod. Tudatlanságod következményeként te nem veszed észre,hogy szabad rablás folyik Magyarországon.
    Amit te arbitrázs műveletnek nevezel én spekulációnak hívom, mivel ez egy olyan alacsony kockázatú tevékenység amivel a termelő reálgazdaságtól veszed el az értéket, olyan ügyletekkel, amivel te értéket nem állítasz elő. Én ezt bűncselekménynek tartom.
    Az arbitőr ott vásárol, ahol olcsó, és ott ad el, ahol az ár, illetve árfolyam a legmagasabb. Az arbitőrök a határidős ügyleteket úgy kötik meg, hogy kockázatuk ne változzon, tehát kockázatsemlegesek.
    Az arbitrázs műveletek létrejöttéhez meghatározott feltételeknek kell teljesülniük, ezek a következők:
    - szabad valutaváltási lehetőség és árfolyammozgás
    - az arbitőr követelései, illetve hitellehetőségei az ügylet lebonyolításához
    - piaci lehetőség, ahol a partnerek nagy tételekben kereskednek
    - jól szervezett információrendszer és lebonyolítás

Persze, nekem is megvan elvileg a lehetőségem, hogy eladósítsam a világot, ezer milliárd dollárokkal, csak nekem nicsenek ilyen pénzeim amit kölcsön adhatnék, és nem fizetem le a politikusokat,hogy vegyél fel ezeket a kölcsönökat e nép nevében.
    Ne személyeskedjél, és ne ködösítsél, mert akkor én is elkezdek így tenni, ugatni veled.
    De akkor cifu már engem sem moderálhat, hiszen már most nem tartja be a moderálás alapelvet feléd, az nem lesz fer, ha csak te személyeskedhetsz, de ha én teszem akkor ezt már oppozició követi. Szóval vagy most leállsz itt a személyeskedéssel és ködösítéssel, vagy mocskolódásba fog miattad torkolni a topik, és szegény cifu lesz a felelős, hogy nem folytotta már el csírájában az agressziót.
    Szóval alj le mert nem vagy kívánatos, nem szeretjük sem a kötekedő, sem a megmondó embereket itt.