A nagy Gazdasagi Világválsag
-
"29 után mi történt? vv1 , vv2, vérben fürdött a világ."
Nagyon siettem, mert el kellett mennem, azért nem fejtettem ki bővebben, de amit mondani akartam vele az ez.
A háború előtt, már nagyon régen vissza akarta szerezni az nwo elit amerika pénzze felett az irányítást. Amit a függetlenségi háborúban elvesztett, az egész háború a pénzrendszerről szólt, hiába tanítják az ellenkezőjét. Bejött a zöldhasú.
Sok kudarcos kísérlet után végül 1913, ban wilson elnököt sikerült rávenni,hogy árulja el hazáját, és szolgáltassa ki amerikát a férgek szövetségének, így 13 karácsonyában, mikor kevesen voltak a kongresszusi tagok közül jelen, törvénybe iktatták a FED törvényt, amely a mai napig fennál.
"A röviden csak "Fed"-nek emlegetett intézmény szolgál az Egyesült Államok központi bankjaként; Woodrow Wilson elnök hívta életre az első világháború elott egy évvel, 1913-ban. A Fed feladatai négy - klasszikusnak mondható - terület köré szerveződnek, mint például az ország monetáris politikájának megtervezése és végrehajtása, a kereskedelmi bankok felügyelete, a pénzügyi rendszer stabilitásának fenntartása és az Egyesült Államok kormánya, valamint pénzügyi intézmények számára bizonyos pénzügyi szolgáltatások biztosítása. "
MAjd utánna kitört az első világháború, nagyon gyanús körülmények között. Túl sok a véletlen.
Miután megalakult a magán bankkartel, tagja úgy gondolták,hogy itt az idelye egy kis háborúnak, mivel a legtöbb pénzt a háború hozza, ilyen időszakban, szinte korlátlanul kell a pénz, és korlátlanul veszik fel a hiteleket, akármilyen magas kamatra. Köztudott,hogy a hadi kiadásokat amerika hitelezte, ezért gazdagaodott meg, és vált szuperhatalommá.
Több millió ember végülis azért hallt meg, mert páran összebeszéltek és úgy döntöttek,hogy akkor most világméretű mészárlást szerveznek, hogy ők tovább gazdagodjanak.
Ugyan ez 29 után, azi is megtervezett színjáték volt.
De amint megjelent az atombomba fenyegetetsége, már kezdték félteni a saját seggüket is, ezért elvetették a világ méretű háború játékot, helyette monetáris politikával, és a kormányok korrumpálásával veszik el a világ megtermelt értékeit.
Ezt én nem kitalálom, hanem sok nyomozás után, kutakodás után összeált előttem a kép. Egyszerű ez, nincs annyira elrejtve,hogy ne jöhetne rá bárki is akit érdekel a téma.