A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Frayer
    Jelöld meg azokat a postokat amiben nem a topik témába vágó témát dobok fel, azt ne vedd figyelembe amiben úgy offolok,hogy az előző postokra reagálok, azokat hozd elő amiben elkanyarítom a témát.

Ha közvetlenül, és ha csak közvetetten is érintett a válsággal kapcsolatban amit felhoztam eddig azt nem róhatod fel.

Aztán számold meg mennyit postoltam már ide, majd azzal oszd el az off topik postjaimat. Így megkapod az arányokat. SZámszerűen.

Majd ugyan ezt én is megcsinálom, és kiderítjük,hogy te hányszor szóltál okosan a témában, és hányszor jöttél csak offolni, moderálni.

Néha legyünk már kritikusak magunkkal szembe is, emberek.

"Én meg azt rühellem, hogy gazdasági témákról szerettem volna olvasni, erre az idefosott hülyeségeitek köszönnek vissza."

Ember, olvass már vissza pár száz oldalt, az egész a válságról szól, és KÖVETKEZMÉNYEIRŐL, OKAIRÓL, hogy milyen erők játszottak közre,hogy kirobbanjon.
    Arról mi nem tehetünk,hogy nwo pártik mesterségesen alakították ki a válságot. És, nekünk erről kell beszélnünk.
    Erről a válságról már 95-ben lehetett tudni, honnan?
    Már akkor megvolt a forgatókönyve. Nwo kutatók már t9bb mint tíz éve figyelmeztettek egy ilyen világméretű gazdasági válságra. Mert itt nemcsak ingatlan lufi van ám... neeeeem, konverziós, és valuta válság, aztán jön a hitelválság, jön a pénzrendszerek válsága, valuták dőlnek be. Jön a háborús időszak megint, ha nem történik valami közben.
    Szóval azért nem árt jól megbeszélni, mert bármi lehet.
    Sokan a 29-es VG válsághoz hasonlítják a mostanit.
    29 után mi történt? vv1 , vv2, vérben fürdött a világ.
    Szóval nehogy már ne vegyünk számításba minden eshetőséget... Az hiszitek,hogy a világ véletleneken alapszik? Akkor naívak vagytok.