A nagy Gazdasagi Világválsag
-
A valóságot én nem mesének hívom.
Talán a forint pénzrendszerünk mese?
Mese a kamatmechanizmus is?
Mese az is,hogy a politikai vezetők, kongresszusi tagok 60-70% valamely szabadkőműves szervezet tagja volt amíg a 60-as évekig amikor elkezdődött a szervezet féltitkosba való átalakítása.
A vezetők 60-70% ilyen és ehhez hasonló rendek tagjai, holott a polgári réteg kevesebb mint egy ezred százaléka tagja ennek a mozgalomnak. Ez kicsit azért gyanús, ez nem mese, te is utánna nézhetsz.
Az a mese amit a hivatalos csatornákon mesélnek be az embereknek.
Az az igazság amire te magad jössz rá, csak kutatni kell, nincs az olyan mélyen elásva, az emberekben benne van az igazság érzet, ezért hiába ássák olyan mélyre az igazságot, mindig felszínre fog törni.
Nem azt mondtam,hogy Széchenyi, vagy Kazinczy pokollá akarta tenni a világot. Én ilyet egy szóval nem mondtam, de még csak nem is utaltam rá, közvetetten sem. Hála, minden egyes szót amit leírtam logolja a topik utána lehet nézni, vissza kell olvasni.
Így nem értem, hogy jön ide Kazinczy.
Lehet,hogy ők is ennek a rendnek a tagjai voltak, én az alapítókról beszéltem, és a célokról amiket képvisel ez a szervezet.
Hol van az törvénybe iktatva,hogy kormánytagoknak szabadkőműveseknek kell lenniük? Mégis a brigád fele az, holott a polgárság nagy része még csak nem is hallott erről a rendről.
Ugye milyen furcsa?
Utána kéne nézni, hogy ki volt mondjuk Adam Weishaupt. Miért alakítottak ilyen rendeket? Miért térítettek el már létező nagy tagsággal működő, befolyásos tagokból álló akkor még független szervezeteket?
Utána kéne nézni,hogy quigly professzor állításai mennyire tartoznak a mesék világához és mennyire a valósághoz.
Nincs értelme vitatkozni amíg tisztába nem teszed magadban a dolgokat.
Úgy semmi képen nincs, ha csak egy álláspontról látod a világot, és nem is érdekel a valóság, a világ más más létképe.