A nagy Gazdasagi Világválsag
-
Ha viszont ő úgy döntött hogy így akarja élni az életét (mert így döntött ez nem kérdés) akkor aztán miért csodálkozik ha nyomorúságosan mennek a dolgai ?
Sacc per kábe ugyanezt mondtam én is. Azt mindenki döntse el maga, hogy van-e értelme hitelből egy életvitelt fenntartani, és hogy milyen szinten nyúl a hitel lehetőségéhez.
Valóban ahhoz hogy ez a rendszer működhessen kell az emberek akár hallgatólagos beleegyezése, és erre lehet is mutogatni, de arról hogy lehetőség MÁSIK IS VAN (nyomom magam ezerrel) nem sok szó esik így aztán a választás enyhén szólva is erőltetett.
Ez az a rész, ahol a múltkor szélsőséges társadalmi nézetek kezdtek el kavarogni. Én sem mondtam, hogy az adott rendszer jó, nekem is megvan a saját véleményem, hogy merre kellene megoldást keresni, de szerintem ez nem való eme topicba. Örülnék, ha inkább a gazdasági oldalról, és nem a szélsőséges társadalmi felkelésekről szólna.
Ugyanis az, hogy "másik lehetősége" is van, erre utal, legalábbis a saját meglátásom szerint. De javíts ki, ha tévednék, és félreértetelek.