A nagy Gazdasagi Világválsag
  • Frayer
    Ezt most mér kellett?
    Legyél már egy kicsit rugalmasabb, azért mert a topik címe gazdasági világválság, attól még nem kell merevnek lenned.

Amit írtam igenis a topik témájához tartozik.
    Mert szerintem, a problémák ott kezdődnek, hogy hülye az ember felfogni a dolgok természetét. Aminek a ferdítése az iskolában kezdődik, ezért ott kell először rendet raknunk.

Egyébként gondoltam,hogy ha van itt valaki operáns tiszt aki figyeli a topikot, akkor törölve lesz a hozzászólásom, mert ez erősen "valakik" érdekeit sérti. Ugye jól gondolom?
    Most nem arról van szó, hogy mi off topik, vagy mi nem az.
    Mert ezen lehet vitázni, mert hogy te szerinted off az rendben van, de mit mondanak rá a többiek?
    Rakd vissza a hozzászólást, és nézzük meg mit szólnak hozzá a többiek?

Ha erkölcsi megközelítésben vesszük szemügyre a dolgot, akkor mond meg nekem, hogy mi bajod azzal ha végre szerveznénk egy felvilágosító akciót, tanáraink, gyermekeink számára?
    Engem nem érdekel az nwo téma. Nem érdekel, hogy ki mit képzel vagy nem képzel, vagy miben hisz, milyen vallása van. Ami érdekel az a valóság, a valósághoz meg hozzátartozik,hogy sajnos félre vezetik az embert az iskolában. Nem tanítanak olyan fontos dolgot, mint a pénz mint eszköz, fogalom. Mi az a bank rendszer, mi az, hogy hitel.

Szerinted hülyeséget írtam amikor felvetettem,hogy rendezzünk közösen valami akciót, ne csak a szánkat jártassuk a semmire, mert azzal nem teszünk mást csak egymásnak szónokolunk.

Cifu, nem gondoltam volna hogy te leszel az.

Tedd vissza a törölt hozzászólásomat, és a topik közösség majd szépen DEMOKRATIKUSAN eldönti,hogy fasz voltam,hogy le mertem írni, és akkor majd szégyellem magam, vagy lehet mégsem érdemeltem meg a törlést.

Légy szives, tedd vissza a hsz-t, tegyünk igazságot.
    Végülis újra is le tudom írni, de azzal csak annyit érsz el,hogy bosszúságot okozol, meg egy kis időt rabolsz el tőlem.
    Legyünk barátságosak egymással. Ne legyen diktatúra ebből a jó kis közösségből ebben a topikban.

Többiek? Nektek mi a véleményetek?