A nagy Gazdasagi Világválsag
  • másikisvan
    eddig újat nem mondtál, tényleg nem rózsás a helyzet, és ez még szép kifejezés, de nem hiszem, hogy egy 4 éves ciklusban megoldható a probléma, és arra sem vennék mérget, hogy kormányváltással megoldható lenne, egy szakértői kormányt azért üdvözölnék, rosszabb úgy sem lehet alapon.

- LÁTOM MÉG MINDIG NEM ÉRTED PEDIG TÉNYLEG NEM MONDTAM SEMMI ÚJAT !
    Szakértői kormány... miért akkor akik most ott vannak azok nem értenek hozzá ? De akkor mit keresnek ott ? Ne idegesítsetek már ezzel a tévés maszlaggal, hajítsátok ki a készüléketeket az ablakon, vagy verjétek szét... teletömi a fejeteket szakértői kormánnyal és nem halljátok a szakértői kormánytól a saját hangotokat.

nem én vagyok az aki nem engedi a poltizálást, hanem az sg, ezért kértem, hogy amennyire csak lehet határolódjunk el tőle, mert topiczásárt kapunk, nem ez lenne az első eset.

- Ma mindenki mindenkitől elhatárolódik. Én nem politizálok, hanem azt mondom hogy az ország vezetése sajnos csúnyán visszaél a helyzetével.

a tüntetés lenne az eszköz amivel befolyásolni lehet a kormányt, de hát nem így van nem ér semmit láthatod magad is, normális országokban nem kell zavarodni ott képesek lemondani, de ne hogy azt hidd, ha tüntetsz meg fog változni bármi is.

- Felfogod te amiket összezagyválsz vagy csak úgy találomra összerakosgatod a szavakat, esetleg a másoktól legutóbb hallott "bölcselkedésekből" merítesz egy egy kanállal és azt egyszerre tálalod itt nekem ?

Engem már nem ilyen könnyű megetetni, de azért résen vagyok.
    Na az Erő legyen veled !