• Mice
    mivel látom ezt nem írták

az a bizonyos fókuszelvétel a tabbrowser extension hibája

sajnos 0.7 alfában is tapasztaltam de érdekes h csak az utóbbi időben.
    minek után én is eléggé sokat (és néhány aranyos fórumozó szerinte feleslegesen:)) itt lopom a napot tapasztaltam.

a bibi úgy kb. 1,5 hónapos ugyanis valamikor a nyár után jött ki egy olyan verziója a tabbrowser-es extensionnek ami ha felül váltassz a tabok között nem csak az űrlapmezőket hanem néha a vágólapos dolgokat meg az egérkijelöléseket is behülyíti (címsorra jobbgomb mindet kijelöl+másol=az oldalon levő szöveg jelölődik ki)

mivel nekem autofókuszos a tabok közötti váltás (1msec-es rámutatás) ezért amire én tudok gondolni mint ok az az lehet hogy a kurzor pozíció valamelyik másik tabban marad amikor felül vált az ember a fülek között. az autófókusz tiltásával még nem néztem mert már nagyon hozzászoktam hogy kiméljem az izületeket, de amit egyenlőre javasolni tudok, hogy nézz régebbi verziót az extensionből (ennek egyedüli hátulütője lehet, hogy nem tudom az új foxxal mennyire kompatibilis) én még majd csak holnap tesztelem

m.esetre nem fox hanem extension hiba
    egy japán csákó szerkeszti ha minden igaz

az észrevételeimre eddig csak egyszer reagált igaz akkor legalább tényleg kijavította a hibát és amiatt szólt hogy az új bugmentes