• archkoven
    Számomra az egyetlen dolog ami tényleg jobban tetszik a Firefoxban mint az Explorerben az a tabok használata, ezt tényleg hasznos dolog, de kevés ahhoz, hogy ezért szemet húnyjak a bosszantó apróságok felett.
    Az meg, hogy nekem fórumozásra használhatatlan nyilván nem általános jelenség (mert ekkora hibával nem adták volna ki) viszont nálam és még feltehetőleg jópár felhasználónál jelentkezik.
    Sokszor már azon kapom magam, hogy az IE-t indítom és semmi motivációt nem érzek, hogy kikapcsoljam és elindítsam helyette a Firefoxot ugyanis számomra a tabok kivételével semmi olyat nem nyújt amiért szükségesnek érezném, hogy azt használjam, az meg, hogy jobban néz ki az egy baromság, csak elfogultságból lehet ilyet állítani.
    Régebben a Mozillát is használtam egy ideig (a FF sokkal kezesebb szerintem) és amikor a vindózom kezdett behányni akkor a Mozilla az elsők között adta be a kulcsot, úgyhogy választásom sem volt, hogy onnantól melyiket használjam.

Véleményem szerint egy átlagos felhasználó számára aki nem akar folyton valami nagyot varázsolni a böngészőjével a Firefox és a IE egyaránt megfelelő, ha valakit nem érintenek az engem idegesítő dolgok annak is csak egy hajszállal jobb a Firefox.

Szerintem nem kellene az Exporer vs Firefox (vagy Mozilla, Opera stb.) dolgot annyira túldimenzionálni.