Autós navigáció egyszerűen
  • Tapasz82
    #2719
    Sziasztok! Szükségem lenne egy hozzáértő véleményére és segítségére. Van egy Navigon 2110-es GPS készülékem (ez nem a max verzió, szerintem olyan mint a sima 2100) 400Mhz procival, Win CE 5.0 operációs rendszerrel és 2GB SD kártyával. Egy fáradt pillanatomban teljesen letöröltem az SD kártya tartalmát..:(

    Páran mondták, hogy a GPS kompatibilis az IGO valamely verziójával, csak fel kell tenni és system fájlokat kell átírni, viszont én ehhez sajnos nem értek és nagyon jó lenne egy pár tanács lépésről lépésre esetleg olyantól aki csinált már ilyet hasonló készüléken. Milyen IGO verziót lehet feltenni egy ilyen készülékre? Az hogyan történik csak fel kell másolnom a memóriakártyára? Utána mit kell elindítani, beállítani, átírni, hogy újra működhessen a GPS?

    Nagyon köszönöm előre is, ha valaki egy szájbarágós leírást vagy segítséget tudna adni erről.
    U.i: ma megpróbáltam pár IGO-t feltenni, átírtam az indítófájlt, a sys.txt-ben is a foldert de csak azt írja ki hogy nincs benne memóriakártya. Olvastam arról is, hogy régen volt egy antisync nevű program amivel a gép op. rendszeréhez lehetett hozzáférni, de win7 alatt ez sem működik. Így meg az az érzésem vakvágányon vagyok hogy elérési utakat módosítok az sd kártyán mert ki tudja, hogy a gép op rendszere mire hivatkozik.