Autós navigáció egyszerűen
  • ibrik
    #2571
    Az úgy nem egészen lesz jó - bár készüléke válogatja.
    Nem tudom, hogy a N770-es melyik Wayteq-ek közés tartozik, mert van olyan, amelynek szükséges, hogy a navigációs program - akármelyik, amelyik futtatható rajta - a "mobilenavigator" nevű mappában legyen, és a program indító fájljának (EXE) is "mobilenavigator.exe"-nek kell lennie.
    Viszont vannak olyanok, amelyeknél a beállítás menüben kell megadni a program elérési útját és azoknál úgy tudom, már nem kell a "mobilenavigator" elnevezés.

    Viszont néhány fontos dologra figyelni kell az iGO8-al (és az Amigo-val és a Primo-val) kapcsolatban.
    A "sys.txt" nevű fájl [folders] szekciójában a legtöbb esetben meg kell adni az iGO mappáját, ahonnét futtatod az EXE-jét (tehát vagy "mobilenavigator", vagy "igo8", stb.). Ez így néz ki:
    [folders]
    app="ResidentFlash\mobilenavigator"

    A másik fontos dolog, hogy ha úgy használnád az iGO-t, hogy a térképeket egy SD kártyára raknád, hogy a program onnan olvassa be őket, akkor egyrészt a "content" mappa teljes tartalmát az SD-re kell tenned, másrészt a sys.txt-ben a folders részt is módosítani kell:
    [folders]
    app="ResidentFlash\mobilenavigator"
    content="%SDCARD%\igo8\content"


    Megjegyzés: Nem emlékszem pontosan a belső memória nevére a Wayteq-ekben - talán "ResidentFlash" a neve, de ha más, akkor értelemszerűen azt kell odaírni. Azért használtam az "%SDCARD%" általános paramétert a memóriakártya nevére, mert most ebben a pillanatban szintén nem tudom, mi a pontos neve a Wayreq "keresztségben", de így anélkül is működik.
    Értelemszerűen a fenti példában a "content" mappa helye a kártyán: \igo8\content