Aranylabda
 • bakkerman
  #203
  leegyszerűsítem itt pár ember kedvéért,hátha véget ér a vita Kedves Futballbarátok :)
  -Messi érdemli meg,ha:
  -VB-t nem nézzük,hanem csak a tavaszt és a jelenlegi őszt
  -2010-es naptári évet nézzük STATISZTIKAILAG egy játékos sem ér oda.

  -Sneijder érdemli meg,ha
  -azt nézzük,hogy triplázott az Interrel,tavasszal kiváálóan játszott,VB-n is kiválóan játszott,de csak ezüstöt nyer. Ősszel gyengébb formát mutat eddig.

  Xavi érdemli meg,ha
  -nem felejtjük el azt a tényt,hogy VB-t nyert,amiben eléggé benne is volt,egész naptári évben egyenletes,jó teljesítményt nyújtott,de a Barcával csak BL elődöntőig jutott.

  Ott van még Iniesta,Milito,és Robben is ugye.
  -Iniesta nem érdemli meg,mert nem nyújtott akkora kiemelkedőt 2010-ben,mint a fennt említett 3-as,bár VB-t nyertek a spanyolok az ő góljával.
  -Milito triplázott az Interrel,sok gólt lőtt tavasszal,többségük fontos is volt,VB-n tűrhető teljesítményt nyújtott,ősszel viszont gyenge,szerintem nem érdemli meg.
  -Robben BL döntőig vezette a bajorokat,fantasztikusan tolta tavasszal,sokat adott a Bayernnek. VB-n se játszott rosszul,ott is döntőig jutott. Ősszel viszont tudtommal(???) még nem játszott,szóval kizártnak tartom számára a lasztit.

  Továbbiakban nem foglalkozom a témával. A véleményem 1 része szubjektív dolgokra alapul,másik része tényekre,ha valaki máshogy gondolja,normálisan hangnemben ossza meg velem! Peace!