Kung Fu
  • bens
    #383
    nem értem h miért kell felhúznod magad. én azt hiszem normális stílusban vetettem fel egy dolgot, te pedig faragatlan vadparaszt módon reagálsz értelmetlenül. ezzel állítasz ki magadról, egy olyan emberről szegénységi bizonyítványt, aki sok éve wt-t gyakorol. ember, te itt a stílusodat és a mesteredet képviseled. vegyél már erőt magadon.
    ennek ellenére én továbbra is normálisan fogok válaszolni.
    csakúgy mint engem, az edzőmet is érték már incidensek a wt-vel kapcsolatban, valszeg ő több wt-st kalapált már el indulatból, mint én. általában (szerencsére mostanság már nem jellemző) a tradícionális stílusok edzéseire járnak arcoskodni és embereket toborozni, mert ugye ott kissebb baj érheti őket, mint egy thai-box edzésen mondjuk. néha gondolom be is jön nekik, kitudja. ezzel nem is akarok foglalkozni, elvből sem.
    ehh... "savanyú a szőlő" :) ezzel most arra akarsz célozni h irígy vagyok rád, amiért wt-zel, én meg nem? vicces gyerek vagy.
    elmondom mégegyszer, immár harmadjára: gondolat szintjén sem cseszegetek egy harcművész mestert sem. az volt a kérdésem, h miért kell ekkora marketing a wt köré, ha valóban hatékony, és miért kell többet fizetni mint más stílusért. erre választ nem kaptam csak gyerekes csesztetést, amiből arra következtetek h valóban, a wt-sek annyiban különböznek a többiektől, h parttalan módon beképzeltek és buták - általánosságban. mert ugye nem ismerem mindet.
    "Állj egy ugyanannyi ideje edző WT-s elé,mint amennyi ideje te edzel" köszi a tanácsot, már megtörtét. kb 5 másodperc kellett ahhoz h a srác földre kerüljön.
    "Azt a gyenge minőséget szívesen bemutatnám neked,nem tudom,hogyan állna a szád." ezt vehetném akár fenyegetésnek, de inkább annak tudom be h kicsit felhúztad magad, szóval nem haragszom érte. minden esetre kicsit úgy hangzik mint amikor az ovis kislány megfenyegeti az óvóbácsit, mert nem vesz neki nyalókát. majd megnyugszol.
    "A neved nem vállalod,mint ahogy nem vállalod a személyes találkozót sem"
    Balástyai dojo
    A Balástyai Általános Iskola tornaterme (Balástya, Széchenyi u. 15.)
    Hétfő és péntek 16.00-18.00-ig.
    Edző: Ungi Bence 2 kyu.
    ha nem baj kimásoltam a nyilvántartásból. szerettel várlak, ha gondolod gyere le, és színesítsd az edzés hagulatát. vagy akár kick-boxra is, bár azt inkább ne. saját érdeked.