Laci#51
Ehh engem már ilyenekkel nem lehet hitegetni.:)
Stabil XP? Attól függ MIHEZ KÉPEST. Az előző winekhez képest VALAMILYEN ÉRTELEMBEN. Még a win3.1 is jobb ilyen téren... ILYEN TÉREN...
Ha egy cég ennyiszer és ilyen módszerekkel játsza el a hírnevét akkor az egyre kevesebbeket fog átverni, de lehet próbálkozni beadni a mesét:)
Jó szórakozást:) Majd meglátjuk mi lez:) Én optimista vagyok
Ja és említette itt is egy két ember hogy elege van abból hogy mindig azzal hitegetik hogy még csak egy kicsit várjunk és akkor majd jobb lesz mintegy végtelen ciklust végezve.
Ha az m$ jó rendszert akart volna nem nyomta volna el azokat a konkurenciákat amelyek elő tudták állítani és nem lopott volna el tőlük mindent hogy aztán silányabb működést biztosítva megpróbálja a windózába beleerőltetni. Akkor hagyta volna hogy minnél többen hozzáférjenek mások eleve jobb termékeihez. De az ugye neki hol üzlet? Sehol. Csak akkor ne keljen mindig azért elismerni mert legalább üzleti/kizsákmányolás téren ennyit elért meg hogy ez is valami. Ennyi erővel a diktatúrákat is tisztelni kéne?
Egy becsületes valamire való cég/szervezet azért van hogy a termékével segítsen és nem azért hogy azt ami nagyságrendekkel jobb a saját kacatjával váltassa le erőszakosan...
Erről ennyit..