• Petya777
    Srácok! Nekem eddig 384es axelero adsl netem volt. Most járt le a szerződés és mondták hogy lehet új szerződést kötni (küldtek mailban szerződés-hosszabbító lapot meg számot ahová kell küldeni a faxot), kértünk 768ast, de most olvasom hogy központileg növelik a duplájára. Elküldtem 26-án kedden a faxot a megadott számra, de mikor azon péntelen felhívtam őket (okt 29-e), azt mondták hogy nem kapták mert karbantartási munkák voltak(...). Erre leküldtük aznap egy csávónak, aki beszélt velünk, mondta hogy min 5 nap, max 30 nap a növelés (MIT KELL EZEN 30 NAPIG CSINÁLNI???). Erre most hívott fel az a nő, aki eredetileg küldte a mailt, hogy küldjük a szerződést az xy fax számra(el is küldtük uygebár, de nem jött meg), mert rossz helyre ment (a csávóhoz). De mondta. hogy megvan és hogy most már inézik, min 5 nap, max 30... tehát elméletileg már 26ától menne a min 5 max 30 nap, ehelyett szerintem most péntektől (nov 5-e) kezdik számolni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most először a 384-ről a 768ra lesz e a változás, vagy 384-512 és aztán majd 1500ra... Rosszat sejtek! Szerintetek hogy lesz?