Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
Egyik barátom is nemrég csipeltette BP-en, nem tudom hol pontosan, de neki is 10ezerbe került és eddig mindent simán visz.
Azt mondták neki, hogy matrix Infinity kerül bele. Indításnál adott gombnyomásra be is jön a config menüje, ps2 felirat alatt (vagy után, nem tudom pontosan) kiírja neki, hogy infinity, DE:
Egy valódi Matrix Infinity külföldön is minimum 8000 HUF átszámítva, plusz a behozatal költsége.
Létezik egy Modbo2 nevű modchip, ami MI klón. Ugyanaz a szoftver fut rajta, éppúgy MI-nek látszódik, de ha az ember megpróbálja frissíteni a firmware-t rajta, akkor behal. Ja és persze kb feleannyiba kerül, mint a valódi MI.
Valószíűnleg valamilyen kópia-chipet kaptál, met nincs az az ember, aki kettőezer haszonért megcsinálja és még garanciát is vállal rá (mert pajtimnak 3 hónapot vállaltak).
BTW engem is átvertek csúnyán anno, 15Kért tettek volna bele egy Magic 3.3-at (megjegyzem ilyen chip nem is létezik) és a #355-ös hsz-ban látható, hogy mi került bele.