2558
Melyik chip milyen?

NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!

• Lammer
    koszike! kielegito volt a valasz ;)
  • Al Age
    ModZone-tól rendeltem és végül a Ghost2 lett a kiválasztott. Sokat tököltem mi legyen, megnéztem szinte az összes létező PS2 chip weblapját és úgy döntöttem hogy ez kell nekem.
    Van DMS4 náluk, még EZI is (forrsztás nélkül beszerelhető!). A legújabb DMS a DMS4 S.E., de ez még nagyon ropogós lehet, viszont szolgáltatások tekintetében szinte nem nyújt többet a "sima" DMS4-nél, inkább a hardver optimalizálásra figyeltek oda. DMS4 Pro 40 Euro, DMS4 EZI Lite 56 Euro, DMS4 EZI Pro 70 Euro.
    DMS Website
    Ripper 3.2u is van náluk, ebből ez a legújabb, 26 Euro.
    Ripper Website
    Postázás: 50 Euroig 14 Euro, 100ig 9, 200ig 5, 200 felett ingyen DHL maximum két napos kiszállítással.
    Remélem semmit nem felejtettem ki. :P
  • Lammer
    mit rendeltel? ;) megnezned ott ahonnan rendeltel, hogy van REAL DMS (valamelyik legujabb) vagy ripper(szinten mi a legujabb?) chipek? es myieln aron? (shippingel meg minden kutyafulevel mig ideer)
  • Al Age
    Csipet cserélni lehet, ezt fogom tenni én is hamarosan, ha minden jól megy jövő héten jön meg a kicsike. Jó áron külföldön lehet venni szvsz, legalábbis szerintem MO-n nincs forgalmazója egy Matrixnak, DMS-nek, vagy akár Ghost2-nek.
    Biztosan működő ugye ez lutri, gyári hibásat bármiből ki lehet fogni. :-)
    Én 25 Euro-ért veszem az enyémet.
  • GamerAdams007
    Na mindegy, akkor majd holnap visszanézek, csá.
  • GamerAdams007
    HAHÓ!!! Mivan, mindenki már alszik???
  • GamerAdams007
    Amúgy ti honnan szerzitek a másolt ps2-es játékokat, és mennyibe kerülnek?
  • GamerAdams007
    Az enyémre nem is adott garanciát. Lehet, hogy emiatt is olcsóbb?! Egyébként egy már beszerelt chip-et ki lehet cserélni egy jó chip-re, ami nem kamuchip? És hol lehet jó áron, biztosan működő chipet venni, és mennyiért?
  • Al Age
    Egyik barátom is nemrég csipeltette BP-en, nem tudom hol pontosan, de neki is 10ezerbe került és eddig mindent simán visz.
    Azt mondták neki, hogy matrix Infinity kerül bele. Indításnál adott gombnyomásra be is jön a config menüje, ps2 felirat alatt (vagy után, nem tudom pontosan) kiírja neki, hogy infinity, DE:
    Egy valódi Matrix Infinity külföldön is minimum 8000 HUF átszámítva, plusz a behozatal költsége.
    Létezik egy Modbo2 nevű modchip, ami MI klón. Ugyanaz a szoftver fut rajta, éppúgy MI-nek látszódik, de ha az ember megpróbálja frissíteni a firmware-t rajta, akkor behal. Ja és persze kb feleannyiba kerül, mint a valódi MI.
    Valószíűnleg valamilyen kópia-chipet kaptál, met nincs az az ember, aki kettőezer haszonért megcsinálja és még garanciát is vállal rá (mert pajtimnak 3 hónapot vállaltak).
    BTW engem is átvertek csúnyán anno, 15Kért tettek volna bele egy Magic 3.3-at (megjegyzem ilyen chip nem is létezik) és a #355-ös hsz-ban látható, hogy mi került bele.
  • GamerAdams007
    Állítólag azért volt csak 10e, mert illegálisan szerezte be a chipet.
  • Lammer
    ehhh 10K gondolj bele abba mi van benne: ad1 megvettek X penzert+rarakjak a sajat kis hasznukat+ meg munkadijat is fizettel 10 piizbol... ember egy normalis chip ara 10NEL kezdodik!!! sajna lehet valami gagyi klont kaptal :(
  • GamerAdams007
    Beraktam a San Andreas-t, aztán látom, hogy azzal megy, ezért kiveszem, hogy berakjam megint a Most Wanted-ot, hogy megnézzem, annak mi a baja, azt elindul...
  • GamerAdams007
    Tök röhej.
  • GamerAdams007
    Most meg megint elindult...
  • GamerAdams007
    Az eredeti gta san andreassal nem csinálja. Néha disc read errort ír. Lehet, hogy tulságosan karcos?
  • petyka2
    Jobb esetben elengedett egy forrasztás,rosszabb esetben kaptál el felcsavart fejet-addig működjön amig elhozod a boltból...
    Másik lemezzel is ezt csinálja?
  • GamerAdams007
    Hello! Segítségre van szükségem. Most chipeltettem a ps2-őmet, és amikor legelőször beraktam a Nfs:Mw-t (másolt), akkor ment simán. Másodszor már nem igazán akrta lejátszani, egyszer-kétszer újra kellett indítani és ment. Most meg amikor játszani akartam vele, akkor sehogysem akarta bevenni. Bedig chipelt, és már ment egyszer. Nem tudom pontosan a chip típusát, a Konzol-Boxban csináltattam 10ezerért az Erzsébet körúton. Valamit rosszul csinálok, vagy mi lehet a baj?
  • Al Age
    Csupán a neten fellelhető infókból...

Amit már te is tudsz szerintem: pozitívum ugyebár, hogy DMS4 és hogy egyszerű beszerelni, negatívum az ára, bár ha azt vesszük, hogy itthon kb ennyiért szerelnek be egy chipet akkor annyira már nem is rossz.
    Viszont a DMS fórumot olvasgatva elég sok olyan esetet láttam amikor az embereknek problémája akadt a chippel - a legdurvább egyszerűen a gyártási hiba volt, ráadásul nem is csak egy embernél fordult elő.
  • ellinart
    tud valaki valamit (pozitívat és negatívat) a DMS4 E.Z.I ről??

http://www.dms3.com/cgi-bin/dms4ezi/site.pl?page=home
  • ellinart
    hi!
    Valaki ajánlana 1 helyet ahol DMS4 chippet raknak be a gépbe? Vagy olyat aki hozott anyagbol is dolgozik.
    mail: [email protected]

Köszönöm
  • petyka2
    Jóvanna...Ki a haverod?
  • Flower
    Nekem úgy sem megy.

Most már tudjuk, hogy kell megnézni, de mit kell tudni ezekről a kódokról?
  • Banyapapa
    ehh télleg
  • Banyapapa
    pl: DVDidentifier nevü progival,vagy lehet NERO is tudja annál passzolok.

Itten 1 kép rola:

már ha erre a kodra gondoltál:P
  • Lammer
    ha talan ranyomsz egy entert az urlre meg1X, mint irtam a v1rol linkelni nem lehet(haverom a foadmin, elsokezbol mondta nekem, a warezosok miatt szigoritott)
  • petyka2
    Not Found

The requested URL /etc/MID.jpg was not found on this server.

• liverpool fan
    Sziasztok! Chip-elni szeretném a PS2-met (MODEL NO:SCPH-70004) Miskolciak segítségét várom. E-mailben vagy MSN-en :[email protected]
    Előreis köszönöm
    Bármilyen hozzászólásnak és segítségnek örülök!
    Sziasztok
  • Lammer
    Itten volna

>>>KATT, V1rol tiltva van a kep linkeles, azert linkelem!<<<
  • Number One
    na erre en is kivancsi vagyok...
  • Flower
    Hogy tudom megnézni a DVD kódját?
  • Lammer
    igy van, enis mikor valaki hozzam jon(fizikailag), hogy mit vegyen milyen chippel stb, akkor mindig mondom is neki probaljon meg 5000X gepet beszervalni, hisz abba tudd BBAt rakni faszantosan, belepasszint egy RIpper 2/3at azt joeccakat, lemez nelkul memkartyarol Hdloaderboot ;) mert amenynit a slimnel a chipre+fejvedelemre kolt+utana ujra fejcsere() azt behozza a 50Ks szerias masina+BBA+Ripper siman ;)
  • Lammer
    igy van... az "MCC" mediakoddal kezdodo nem gagyi es nem hamisitott Verbatim lemezek illetve a "TYG" mediakoddal kezdodo szinten Verbatim lemezek SZVSZ a legjobbak a temaban... ezen telleg kar sporolni...
  • HHapci
    Kerüld el messze.
  • HHapci
    Gagyi lemezt és sem javasolok mert nem éri meg azt a pár ft-ot. A slimnek tényleg tönkremegy a fej tekercse mert eleve több feszkót kap mint lehetne, emiatt is van a fejvédelem. Már cseréltem több fejet slimben emiatt de csak olyant amiben nem volt fejvédelem csak chip. Olyanba még nem cseréltem amely gyári lemezt pörgetett. Szerintem a gagyi lemzek nyirjak ki a fejet mivel ott többszörös igénybevételnek van kitéve a tekercs.
    Üdv
  • HHapci
    Hali. Ripper3 nál van olyan problémám hogy beépités után nem megy a joy vibra funkciója, ez amiatt is gáz mert ha ez nem megy akkor a 4-es joy elosztó sem megy.
    Tettem már 50004 be is és 70004 be is de egyiknél sem megy.
    Tudtok valami megoldást a dologra? Irtam a ripper3 nak is talán válaszolnak.
    Hapci
  • Flower
    Inkább igen. Az a pár 10 forint már ne vágkon földhöz
  • Number One
    koszi!!

akkor ezek szerint minden jo...csak a 40 huf-os dolgokat keruljem el:)

• Flower
    Nekem Verbatimon is vannak és semmi probléma nincs vele. Sokak szerint csak "márkás" DVD-re szabad irni.
  • Number One
    En egy regebbi temara szeretnek visszaterni megpedig ,hogy milyen DVD-et erdemes leginkabb venni a PS2 olvasofejenek eletbentartasahoz.
    TDK,Fujifilm esetleg Samsung???

• Mat86
    Hello!

Mostansák tervezek venni egy új PS2-t. Szeretném ha minél tovább bírná a strapát. Milyen módszert javasoltok (másolt lemezek lejátszására, esetleg divxre)? Chipelés vagy valami más? Milyen árban és milyen minőségben lehet hozzájuk jutni?

Köszönöm!