Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
Multikiller #261 Bonyolult? Itt van 3 fajta swap magic használati videó + hogy melyik szériához melyik alkalmazható. http://www.swapmagic3.com/Swap_Magic_Feature.htm
Magic switch és pro csak ps twohoz jó, slide tool csak a ps2-höz, flip top cover pedig mindkettőnél alkalmazható tudtommal, de akkor elvileg ugrik a gari mert le kell szedni a burkolatot róla. Nem tudom ebben mi volt bonyolult nekik cuccokat bele, swap boot lemez be, írot játékra csere, xet megnyomod és megy is a játék, legalábbis a videó alapján. Szerintem beruházok énis egy swap magic 3.6 plus-ra slide tool proval, csak azt nem tudom megy-e minden játék vele mert a hivatalos oldalon a Compatibility résznél fel van sorolva pár játék, hogy melyiket tudja futatni usa/pal/japó. Megkérdezhetem mennyiért akarták rádsózni és melyik fajtályát árulják ott? Bocs a hosszúságért :S