Melyik chip milyen?




NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!



  • rnd
    #2491
    drágák a játékok? baromság. (írhattam volna azt is hogy hazugság, de akkor sértve éreznéd magad, hogy márpedig te nem hazudsz) egy új, gyári fóliás játék 800 és 6000 forint közt van (amiben már a posta is benne van, azt is hozzá kell tennem hogy ps2m nincs, ez úgy naggyából gba/ds/psp/dc/gc játékokra vonatkozik, de nem hinném hogy nagy különbség lenne a ps2nél) természetesen van pár kivétel (ritkaságok, limitált darabok, olyasmi amit szinte lehetetlen egyébként felhajtani) de az átlag 2-3 ezer. az alsó szélén a tucatáru van, a felsőn meg a nemrég megjelent, menő cuccok.
    te azért varezolsz mert szerinted úgy "ingyen" van. csak azokat a járulékos költségeket nem számolod ami miatt NINCS ingyen. csippelésre, fejvédelemre meg a rák tudja mire több tízezret hajlandó vagy kiadni miközben az eredeti játékot drágállod...
    sztem nem az árral van a bajod, hanem hogy itt akarod verni magad a fórumon minden játék boltba kerülésének napján hogy "én azt már rég végigvittem". és innentől a sztori már tök más... nemde?