Melyik chip milyen?

NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!

• kinek1986
    Üdv!

Még januárban vettem egy használt back-up kompatibilis vékony PS2-t használtan. Sajnos nem tudom milyen chip van benne. A PS2 "utángyártott" lemezekkel nincs is baj, azokat beolvassa (boot közben az R1-et kell nyomva tartani). Viszont a PSX lemezekre nagyon haragszik. A biztonsági másolatokat nem is olvassa be (bár elég régiek, 4-5 évesek, de a legtöbb minőségi lemezre lett írva FujiFilm-TDK; és a számítógép tökéletesen beolvassa, lemezminőségre is 100-at hoz), és az eredeti PSX lemezeket is furcsán jeleníti meg, teljesen torz a kép (a tévét próbáltam állítani, meg minden). Lehet, hogy a chip nem támogatja a PSX back-upokat? Vagy csak egy másik gomb-kombóval kell bootolni? (már próbáltam mindet, de én nem találtam meg). Esetleg valami tipp?

Óóó, és még valami. Van még 4 PSX memcardom, amiket nem nagyon használtam vagy 4 éve (amióta a lemezeket sem). Utoljára még működtek, azóta csak a fiókban hevertek mozdulatlanul. Mostanában elővettem őket, de a PS2 nem is látja őket! Létezik, hogy mindegyik megadta magát?

Előre is köszi