2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#2438 Gyenge az olvasó fej. -
Fiberlaci #2437 Helló
Segítségeteket kérem. Most chippeltettem a PS2 slim SCPH 75004 gépet(modbo chip)és nem olvassa az írott játékokat vagy ha beolvassa akkor nagyon lassan olvassa és szagatt vagy befagy. Próbáltunk írni RiDisckre 4x-en, TDK-ra 4x-en és Fuji-ra 4x-en és nem olvasta be. Mit tehetnék ez ügyben? -
#2436 nekem ezt ajánlották! mármint a 760-at nagyon sokan! mind boldban mind itt, mind haverok. berakattam, s nekem eddig nem volt gondom vele. -
Lacee84 #2435 Pioneer 112-es író, TDK-R lemez, 2x-esen megírva, illetve valamelyiket 4x-esen írtam, de teljesen mindegy volt, mert tökéletesen olvasta mindegyiket.
A probléma úgy kezdődött, hogy amelyik lemezzel sokat játszottam, azt egyre nehezebben olvasta be, a végén már egyáltalán nem.Akkor újraírtam és megint jó volt egy darabig.Most viszont egyáltalán nem olvassa már az írott lemezeket.
Mielőtt írtam, szétszedtem a gépet és teljesen kitakarítottam, fejet megtisztítottam,port kifújattam, de semmi változás.
Annyit ír ki, hogy:unable to read disc.
Turho: Te foglalkozol még szervizeléssel?? HA jól tudom, koor Szolnok közelében laksz, én T.miklósi vagyok, hogyan tudnánk kapcsolatba lépni egymással? -
krizoli #2434 Milyen chippet érdemes a gépembe rakatni?(A Modbo-ról csak rosszat hallok de mindenhol Modbo 760 raknak bele) -
turho #2433 vagy elkoszolódott.... -
#2432 Szar lemezre írsz (vagy roszzul) vagy gyenge már a fej. -
Lacee84 #2431 Sziasztok!
Van egy ps2 slim gépem, ami egyik napról a másikra nem olvassa be a backup lemezeket, illetve ha 10-ből 1-szer beolvassa, akkor pedig nagyon szaggat, akadozik.Az eredetit tökéletesen viszi.Mi lehet a probléma??
Chip:Modbo 760
Előre is köszi a válaszokat! -
#2430 sziasztok! kösz9önöm a sok Pm.et! sokat segítettetek! nem csalódtam az SG-s társaságba! :-)
viszont megint elnne egy kérdésem! s ha nem lehet ezt sem leírni, akkor megint pm -be kérném a választ. szóval nagyon kezdő vagyok et téren. s nem tom mivel érdemes/lehet kiírni a játékokat és filmeket. (bár a filmnél a síma dvd formátumot lejátsza) szóval szeretnék jövőhétre felkészülni nmire elkészül a gép gyógyítása. azért ide írtam, mert az e témával foglakozót bezárták! kösz a segítséget előre is!
ekkolákko! -
#2429 Eladó egy másfél éves slim PS2, 2 db DualShock2 karral, 8 MB-s memoria kártyával, dvd távirányítóval, +1 táppal és boot lemezzel (Swap Magic 3.6). Nincs chippelve, de a boot lemez segítségével is lejátszik minden biztonsági másolatot.(A Boot lemez a chippel ellentétben, nem teszi tönkre az olvasófejet)
Irányár: 30k
[email protected] -
S8DJ #2428 sziasztok!
a Modbo 760 chipet hogy lehet kikapcsolni? -
#2427 köszy! -
S8DJ #2426 pm ment -
#2425 sziasztok!
kis segítséget szeretnék kérni! nem értek semennyire hozzá!
szóval vettem egy ps2-t Öcsinek ballagásra. hallottam, hogy ki kék csippeltetni, hogy az írott game-t is játsza! szóval az lenne a kérdésem, hogy ezt hogy lehet megoldani pesten vagy szegeden vagy makón! e városok az elérhetők! :-) szóval ha valaki tud segíteni s ide nem is lehet beírni küldjön nekem pm-et! yaaa s azt is szeretném tudni, hogy milyen chipet ajánlotok! :-)
köszönöm előre is a segítséget! -
gyutyu #2424 ha valakit érdekel Msn en irjon :[email protected] köszi ! -
gyutyu #2423 ja és a ps2 höz TELJESEN UJ ÁLLAPOTBA VAN ! -
gyutyu #2422 Sziasztok!!!! Akinek kell a ps2 öm az irjaon : Vékonyabbik ps2,chippelt,2db 8MB memorycard,2 jojstic 1 eredeti,és 121 db játék másoltak, de a leg ujabbak!!!!!! tel :06303140389 ([email protected]) elakarom adni:50000 ft sziasztok !
-
korcs007 #2421 Hy
Nem tud valaki egy helyet debrecenben ahol ps2-t chipelnek?
(lehetőleg korekt áron) -
turho #2420 googleban megkeresheted a chipedet...sok siteon ahol árulják, van leírás is. -
levi19711023 #2419 Hello Janes! Nekem is Modbo 760 chippem van a ps2-ben, de nem tudom h kell kikapcsolni.Légyszi írd le!Ja és még 1 kérdés: Mit kell ahhoz csinálni, hogy tudjak a gamekkel online játszani? -
kinek1986 #2418 Üdv!
Még januárban vettem egy használt back-up kompatibilis vékony PS2-t használtan. Sajnos nem tudom milyen chip van benne. A PS2 "utángyártott" lemezekkel nincs is baj, azokat beolvassa (boot közben az R1-et kell nyomva tartani). Viszont a PSX lemezekre nagyon haragszik. A biztonsági másolatokat nem is olvassa be (bár elég régiek, 4-5 évesek, de a legtöbb minőségi lemezre lett írva FujiFilm-TDK; és a számítógép tökéletesen beolvassa, lemezminőségre is 100-at hoz), és az eredeti PSX lemezeket is furcsán jeleníti meg, teljesen torz a kép (a tévét próbáltam állítani, meg minden). Lehet, hogy a chip nem támogatja a PSX back-upokat? Vagy csak egy másik gomb-kombóval kell bootolni? (már próbáltam mindet, de én nem találtam meg). Esetleg valami tipp?
Óóó, és még valami. Van még 4 PSX memcardom, amiket nem nagyon használtam vagy 4 éve (amióta a lemezeket sem). Utoljára még működtek, azóta csak a fiókban hevertek mozdulatlanul. Mostanában elővettem őket, de a PS2 nem is látja őket! Létezik, hogy mindegyik megadta magát?
Előre is köszi -
bobgerry87 #2417 sziasztok van 1 elado ps-2.öm vagy csrélhető.
50004-es vastag.kb 100 játékall,2joy,memo kártya.
itt irjatok ha valkit érdekel. -
Tommi69 #2416 Sziasztok!
Ez a pendrájvos történet nekem se működik! Valami tanácsot tudnátok adni vagy egy "használati utasítást"?
Üdv. Tommi -
Tommi69 #2415 Hi janes75!
Ezt a fat32-őt most kipróbálom. Köszi az infót!
Üdv. Tommi -
janes75 #2414 Hi Yodofon
Nekem Modbo 760 van a gépben.
-Kikapcsolható simán a chip.
-Usb röl fat32-ben visz mindent zene film .
-De usb-s hdd jatékra még nembirtam rávenni.
röviden enyi.
-
Yodafon #2413 Please help me!!!!!!!!! -
Yodafon #2412 Hello minden kedves fórumozó!
Láttam a golemkonzolon és a multiformaton csippelést modbo 760 és 735-el, ezek megbízható csippek? Miket visznek? Én úgy olvastam, hogy nem támogatják a pendrájvról való bootolást, valamint az RW-s lemezeket sem játsza le. Ez azt jelenti, hogyha asztali dvd felvevőből veszek fel egy filmet, akkor nem tudom lejátszani benne? Mert eddig sikerült. Valamint ki lehet kapcsolni ezt a csippet vhogy, ha online akarok játszani, esetleg vinyót (USB) könnyen lehet hozzáilleszteni?
Esetleg valami alternatyva? A lényeg, hogy a chip+beszerelés kijöjjön 10k alatt. És a végére egy nagyon banális kérdés: Másolt PS2 Linuxot feltudok rakni hozzá (ergo támogatja)? Mert én kérdeztem a két cég embereit és ők azt mondták, hogy nem lehet.
Bocs hogy egy kicsit hosszú lett.
Ködszi a válaszokat. -
Sergey06 #2411 mennyit szánsz rá? -
attyla20 #2410 Hello!!!Vki nem tud eladó ps2-őt!!!!
Lényeg:
-chip
-fejvédelem
-Mindent elsőre olvasson
Fontos lenne!!!!
msn: [email protected] -
balogh99 #2409 már mint milyen irányba faxa??
sztem elég korrekt,gyors,olcsó
ja és sztem megbizható -
turho #2408 pedig az faxa cég... -
Buci9 #2407 Aki tud nekem segíteni írjon privin erre a mailre:[email protected] -
Buci9 #2406 Sziasztok!
Valaki tudna nekem Kecskeméten vagy környékén chippeltetni?!Nagyon sűrgős lenne elutazás előtt!Nekem még a régi NAGY PS2m van!!!
Előre is köszönöm!
Thank You very a macskát:) -
balogh99 #2405 MULTIFORMAT ;) -
turho #2404 Nem mind hamis, csak cserélnem kellett 2 darabot, egyik a szervót is hazabaxta...Valószínű te jót kaptál, korrekt szoftverrel. -
balogh99 #2403 nekem decemberbe lett modbo belerakva a gépbe
ott 6 honapot adtak rá
nincs semmi baja a gépnek pedig 1.5 éves -
turho #2402 Július 1-ig kedvezményes szerviz, ha kellek PÜ. Illetve egy figyelmeztetés, újabb 2 példából: Modbo-t csak olyan helyen szereltessetek ahol adnak rá pár hónap garit...gázos úgy tűnik sok a hamis :( -
AC Milan 1899 #2401 Hello Speed King!
El tudnád küldeni pontosabban azt a helyet Miskolcon ahol chippeltetni lehet. Ímél címem: [email protected]
Thank!
-
turho #2400 annyira igen, mint az átlag....már segítettem szervizesnek MSN-en, nem tudom most milyen emberük van. :) de nagy bajokat mostanában nem hallani.... -
Navlys #2399 Sziasztok!
Megbízható ez a Konzolium nevű hely?