Starforce
  • keeper2
    Csakhogy az ultima féle xpand az úgy készült, hogy fogták, és az egész telepítőt újraírták, ami rohadt nagy meló, és közölték is, hogy nem kivánnak mindent feltörni, csak megmutatták, hogy a védelem törhető. A colin 05-öt pedig csak azért törték fel, mert a sf készítői azt hazudozták a világnak, hogy az xpand védelmében egy hiba volt, és csak ezért sikerült törni, holott egyáltalán nem. Hiába, sok cég (általában a síkhülye szakértőik nyomására) hazugságokkal tölti fel az összes lehetséges médiát, és sokszor pont ezzel szo*atják meg magukat. Pl. a half life 2 valószinűleg sosem kerül ki a netre, ha annyit mondanak, hogy nem készülnek el időre, hanem csúszni fognak, de ők kitartottak a hazugságuk mellett, sőt, annak tudatában, hogy milye van még a hackernek, megpróbálták lejáratni őt, és még nagyobb hazugságokat nyomattak, amivel csak annyit értek el, hogy ők maguk tüzelték a hackert fel, és ezek után nem is csodálom, hogy felrakta a többit is, amilye volt. Nem tudom, a vivendinek milyen kőagyú szakértői vannak, de azthiszem ha a hacker helyében lettem volna, és így reagál a vivendi, én is ezt tettem volna, amit ő. Bár, az is lehet, hogy pont ellenkezőleg, nagyon rafináltak a szakértői, és ők maguk akarták elérni, hogy azt tegye a hacker, amit aztán tett, mintegy, a negatív reklám is reklám alapon. Mindenesetre, ha jól tudom, a vivendi eléggé gyengélkedik mostanság. Én drukkolok a mihamarabbi csődeljárás eléréséért. Bár, ez eléggé offtopic lett a végére.