Starforce
-
Dodo55 #2549 Hú de ideges lettem.
A TrackMania United online megvehető változatán starforce proactive van.
Ennek először örültem, mert láttam, hogy lehet deaktiválni az aktivációt, másik gépre átvinni, és legalább nem nyalogatja össze-vissza a cd-t minden indításkor.
Kíváncsiságból utánanéztem kicsit, és jól tettem, ugyanis megtudtam, hogy egy aktivációs kód csak 3x használható, utána lehet kérni másikat, de RÉSZLETESEN meg kell indokolni, hogy miért kell nekem több mint 3x aktiválnom a játékot.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy látszik, hogy az oroszok csinálták a starforce-t, mert amit a starforce művel az büdös k*****istáskodás.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ez a starforce proactive hol tárolja, hogy aktiválva van a cucc? Mert akkor azt elmenteném, és akkor talán nem kéne újra aktiválni.
Csak azt nem tudom, hogy a franciák hogy engedhetik meg maguknak, hogy a játékukra egy ilyen k*****istáskodó másolásvédelem kerüljön.
Természetesen nem azért vagyok mérges, mert ez így túl hatékony az illegális használat ellen, hanem azért, mert szeretném megvenni, és nem bírom elviselni, ha valaki korlátozza a szabadságomat.