2886
Starforce
-
Dodo55 #2566 Támadt egy érdekes ötletem.
Sikerült beszereznem a TrackMania Unitedhez egy DVD-s verzióhoz való patchet, és egy kis trükközéssel így DVD-s verzióvá tudtam alakítani a TMU-mat.
Ha elindítom akkor azt mondja, hogy tegyem be a keyless TMU cd-t. Ez a keyless dolog azt jelenti, hogy nem neked kell megadnod a cd key-t, ami a starforce esetében egy bizonyos játék esetében minden darabnak azonos, hanem az nyílt, titkosítatlan formában a cd-n van, és ezt összeveti a starforce a cd-n titkosítva tárolt kóddal. Valahogy így műxik asszem.
Namost ha ez így van, akkor elméletileg a TMU elindítható egy eredeti TMSunrise cd-vel, egy kis trükkel.
A trükk az, hogy mivel azért azt nem akarták, hogy egy másik játék eredeti cd-jével tudjál játszani, ezért a starforce ellenőrzi a cd volume labeljét.
Ez a volume label könnyen megváltoztatható image fájlok esetében, így elméletileg egy átnevezett TMSunrise SFCloneal talán menne a TMU. Azonban nekem nincs TMS SFClone-om, most megpróbáltam egyet csinálni, nem tudom, hogy jó lesz -e. Azonban a legnagyobb esély akkor lenne, hogy működjön a trükk, ha látszólag át tudnám írni a fizikai cd-m volume labeljét. A látszólaggal arra céloztam, hogy valami olyan programmal, ami software-esen álcázni tudja egy fizikai meghajtó volume labeljét.
Nem reménykednék annyira, de kipróbáltam egy tök üres image fájlt, aminek adtam egy TMUNITED volume labelt, és a starforce első ellenőrzésén átment, nem rinyált, hogy nem jó cd-t raktam be, hanem kért egy cd-keyt.
Szóval ha tudtok ilyen programot, akkor szóljatok. -
#2565 Nem megy, szerintem soha nem is fog:(
Insert the world racing 2 disc into another drive then press "enter"... -
#2564 Oké az jólessz,várom a fejleményeket! -
#2563 még nem próbáltam de már gondoltam rá úgyhogy ma este vagy holnap kipróbálom -
#2562 biztos PRO volt azon? -
#2561 SF4.0 Professional törve asszem :)
D.I.R.T.Origin.of.the.Species-ViTALiTY
ViTALiTY mostanság nagyon belehúzott ;) -
#2560 nem. chipsetfüggő ... nekem uli1697 van -
#2559 De semmi más progit nem használtál melette esetleg más ügyködés? -
#2558 nekem eddig is ment, most is megy, nemtom :( -
#2557 Nemprobálta véletlenül valaki a World Racing 2 gamet a 4.08-as Daemon Toolsal megy-e cd/dvd rom lehuzogatás nélkül? -
#2556 Tárgytalan, egy javított mds fájlt beszereztem, így minden trükközés nélkül eredeti dvd-nek ismeri fel a starforce az imaget :D, és mindíg elindul. -
zoltang #2555
Próbáld meg kiírni egy DVD+RW-re (médiakód pl.: DAXON...D42.9, PHILIPS.041.9, RICOHJPNW11.9 (nálam korábban már bevált más progiknál)) a BlindWrite 6-al (tudja a dolgát :), a lemezt törölni is csak ezzel a progival lehet, legalábis nálam). Esetleg aktiváld az Alcohol 120%-ban a Media Type funkciót is. (lásd: #2520) -
zoltang #2554 Például van egy progi (a Lock On v.1.1: Flaming Cliffs Activation Store Utility) a Lock On "letöltős" változatához, ami a Star Force Active védelemhez lehet használni. (info)
"LockOn_Save_Registry utility saves your "Lock On v.1.1: Flaming Cliffs" activation in registry file in case if you find it necessary to reinstall "Lock On v.1.1: Flaming Cliffs" (if it was damaged or you need to reinstall Windows © for example). To restore the "Lock On v.1.1: Flaming Cliffs" activation after reinstall run the saved registry file before starting the "Lock On v.1.1: Flaming Cliffs".
Price: free"
Én nem próbáltam a progit, de elméletileg a játék aktiválásában segít egy újonnan telepített win. alatt(?).
Van mód a szükséges adatok kinyerése a registry-ből.
A progit nem tudom feltenni, mert a merevlemezem tönkrement amin volt (a Lock On + egyéb hozzá szerzett progik-al). -
#2553 Nekem sikerült eddig 8szor elindítani, tegnap óta nem igazán megy, mert már egy ideje nem indítottam újra gépet, úgylátszik indításonként korlátozott számban lehet átcseszni ezt a fos starforcet (hogy forduljon ki azoknak a mocsadék férgeknek a bele akik megcsinálták), de úgyis a héten jelenik meg az orosz, és német verzió, a német meg már tuti hogy securomos lesz, azt meg elég gyorsan fel szokták törni, és könnyebben is ki lehet játszani.
Egyébként, ha kiírnám dvd-re az image-t akkor könnyebben el lehetne indítani? -
Dodo55 #2552 Vannak ilyen progik, mint pl a total uninstall, hogy készít egy listát a fájlokról, és a registry tartalmáról, és akkor telepítesz valamit, aztán megint csinál listát, és kiírja, hogy a telepítés milyen fájlokat hozott létre, módosított, és miket módosított a registryben.
Egy ilyen progival talán le lehetne nyomozni az aktiválást, hogy miket csinál. -
#2551 pedig szvsz pont a trackmania széria az, ami egy szimpla serial checkel mehetne (hiszen alapvetően neten van értelme játszani) ... éppcsak a warez szerver mentességet kéne megoldaniuk, ami egyszerü ... (accounthoz rendelt cdkey) -
Newfronter #2550 Hát ha lehetne tudni, hogy hol tárolja, rég lenne warez verza. -
Dodo55 #2549 Hú de ideges lettem.
A TrackMania United online megvehető változatán starforce proactive van.
Ennek először örültem, mert láttam, hogy lehet deaktiválni az aktivációt, másik gépre átvinni, és legalább nem nyalogatja össze-vissza a cd-t minden indításkor.
Kíváncsiságból utánanéztem kicsit, és jól tettem, ugyanis megtudtam, hogy egy aktivációs kód csak 3x használható, utána lehet kérni másikat, de RÉSZLETESEN meg kell indokolni, hogy miért kell nekem több mint 3x aktiválnom a játékot.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy látszik, hogy az oroszok csinálták a starforce-t, mert amit a starforce művel az büdös k*****istáskodás.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ez a starforce proactive hol tárolja, hogy aktiválva van a cucc? Mert akkor azt elmenteném, és akkor talán nem kéne újra aktiválni.
Csak azt nem tudom, hogy a franciák hogy engedhetik meg maguknak, hogy a játékukra egy ilyen k*****istáskodó másolásvédelem kerüljön.
Természetesen nem azért vagyok mérges, mert ez így túl hatékony az illegális használat ellen, hanem azért, mert szeretném megvenni, és nem bírom elviselni, ha valaki korlátozza a szabadságomat. -
#2548 pontosan... :) -
zoltang #2547 DT 4.08-al és SPTD (1.37 vagy 1.38) próbáltad? -
#2546 Én most próbáltam, és nem jártam sikerrel, pedig lehúztam a meghajtót... -
zoltang #2545 Valaki próbálta az Armed Assault -t elindítani?
Állítólag SF 4.5.xx van rajta. (info) -
#2544 mondjuk ugy: chipsetfüggő...
megfelelő chipsettel az sf4pro is megy az uj daemonokkal lehuzás vagy sfn nélkül akár imagéből :) -
#2543 én igen:) -
#2542 hát jó, nForce chipset miatt van az úgy nálad legalábbis... -
zoltang #2541 Latest version of Alcohol 1.9.6.4719
"NEWSPTD driver version 1.38.
NEW Full Windows Vista (Build 6000) compatibility 32Bit and x64 editions.
FIXProblem to add Virtual Drive after installation in some computers
FIX Minor bugs reported by users.
FIX Problem related to system report after burning/dumping.
FIX A bug found in RMPS while burning some custom made MDS files.
FIX Problem reported with virtual drive and InterVideo DVD Copy 5.
FIX Error code 12 as reported by some users during install.
FIXRMPS emulation problem for DVD+R media that occurred in some DVD drives.
UPDATE Book-type setting features to support Plextor LG and new generation of Liteon drives.
UPDATE Language Translations.
UPDATE Alcohol data type profiles.
UPDATEAlcohol Virtual Drive engine.
ADD Support for more devices, you can find more detailed information on our development page at http://www.alcohol-soft.com/devsupp/"
http://www.alcohol-soft.com/ -
#2540 nálam GTL, nForce4es alap + DT 4.06 és simán megy nem kell semmi eztrát se cisnálni ;) -
#2539 hm...ez jó :) ki kellene vmivel próbálni, csak nekem semmi SF-es game-em =/
bár arra is kíváncsi lennék, hogy melyik sf verzióig megy SFNightmare használata nélkül :) -
DJ BP #2538 kipróbáltad? :) -
#2537 probáld ki ;) aztán ird meg ide... persze, az is segitene, ha megirnád h milyen lap/chipset/vezérlő ;) -
Dodo55 #2536 Van egy új alaplapom.
2 IDE csatlakozónak külön vezérlője van, nem szabványosak, külön driver kell, hogy a win lássa a rákötött meghajtókat.
Vajon elég lehet lehúzás helyett letiltani a vezérlőt?
Mert a PCI-os IDE RAID vezérlőkártyáknál ez úgy tudom bejön. -
#2535 "SFNightmare használ meg daemon 4.08" és megy igy is nem kell lehuzni semmit se :D -
#2534 Uaz 4x4 (orosz nyelvű még csak)--> StarForce 4.50.06.12
cd/dvd rom lehuzással elindul.
Infokakért köszönet mila69en-nek!! -
#2533 Csak kérdeztem hogy várható-e egyátalán. -.- -
#2532 Honnan a fészkes fenéből tudjuk?
Én nagyon bizom benne hogy egyszer az életben lesz! -
#2531 World Racing 2-höz egyátalán lesz törés? -
#2530 vagy ott van a klón image elinditási modszere :D -
#2529 esetleg reloaded crack leszedése:D -
#2528 Egy kisebb anyagi ráfordítással például.. (angol nyelvlecke, és NFO olvasgatása, esetleg egy eredeti példány beszerzése..) -
Freenky #2527 Hally mindenkinek! Lenne egy igen nagy problémám: Leszedtem A Toca 3-at (RACEDRIVER3.mdf) warezről (honnnan máshonnan:D) és nem negyon akar elindulni mert Starforcos, és nem vagyok egy nagy gépguru nem tom mit kell ilyenkor csinálni. Tudnátok esetleg segíteni mivel is lehetne életet lehelni a játékba??Nagyon kössz.